GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

KAYMAKAM GÜLER’DEN KULÜPLERE MESAJ

30.09.2019 - 18:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

KAYMAKAM GÜLER’DEN KULÜPLERE MESAJ

6222 Sayılı Sporda Şiddetin ve Düzensizliğin önlenmesine Dair Kanun gereğince oluşturulan İlçe Spor Güvenlik toplantısı Gebze Kaymakamı Sayın Mustafa Güler başkanlığında toplandı. Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, İlçe Jandarma Komutan V.Jandarma Teğmen Muharrem Poyrazoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr.İlhan Kadıoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Celil Demirci, Gebze Belediyesi Zabıta Müdürü V. Ahmet Gökhan Aydın, Gebze Kaymakamlığı Hazine Avukatı Erkan Sonar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Temsilcisi Fatih Aker, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkan Temsilcisi Hakan Kalıntaş katıldı. SPOR SEVGİ VE DOSTLUKTUR Toplantıda; Kaymakam Güler yapmış olduğu konuşmada sporun sevgi ve dostluk demek olduğunu, Gebze’de yapılan spor müsabakalarında asla şiddete izin verilmeyeceğini ifade etti. Toplantıya katılan üyelerden de aynı konuda destek ve yardımcı olmaları konusunda hassasiyetlerini rica etti. Profesyonel ve amatör takımlar arasında yapılacak müsabakalarda gerekli güvenlik, sağlık tedbirleri ile maçlarda ve sportif etkinliklerde alınacak diğer önlemlerin görüşüldüğü toplantı alınan kararların kabul edilerek uygulamaya konulması kararı ile sona erdi.  

6222 Sayılı Sporda Şiddetin ve Düzensizliğin önlenmesine Dair Kanun gereğince oluşturulan İlçe Spor Güvenlik toplantısı Gebze Kaymakamı Sayın Mustafa Güler başkanlığında toplandı. Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, İlçe Jandarma Komutan V.Jandarma Teğmen Muharrem Poyrazoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr.İlhan Kadıoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Celil Demirci, Gebze Belediyesi Zabıta Müdürü V. Ahmet Gökhan Aydın, Gebze Kaymakamlığı Hazine Avukatı Erkan Sonar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Temsilcisi Fatih Aker, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkan Temsilcisi Hakan Kalıntaş katıldı.

SPOR SEVGİ VE DOSTLUKTUR

Toplantıda; Kaymakam Güler yapmış olduğu konuşmada sporun sevgi ve dostluk demek olduğunu, Gebze’de yapılan spor müsabakalarında asla şiddete izin verilmeyeceğini ifade etti. Toplantıya katılan üyelerden de aynı konuda destek ve yardımcı olmaları konusunda hassasiyetlerini rica etti. Profesyonel ve amatör takımlar arasında yapılacak müsabakalarda gerekli güvenlik, sağlık tedbirleri ile maçlarda ve sportif etkinliklerde alınacak diğer önlemlerin görüşüldüğü toplantı alınan kararların kabul edilerek uygulamaya konulması kararı ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.