Kaymakam Güler’den yeni yıl ziyaretleri!

Gebze 02.01.2020 - 09:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kaymakam Güler’den yeni yıl ziyaretleri!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, yeni yıl ziyaretleri kapsamında Beylikbağı, Eskihisar Karakollarınıo ve uygulama noktalarında görev yapan Emniyet ve Jandarma Komutanlığı personelleri ile Gebze Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, yeni yıl ziyaretlerinin ikincisini Beylikbağı Karakol, Eskihisar Karakol ve uygulama noktalarında görev yapan Emniyet ve Jandarma Komutanlığı Personeline yaparak yeni yıllarını kutladı. İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili ve Jandarma Komutan Vekili Ahmet Aksu’nun da hazır bulunduğu ziyarette Kaymakam Güler “Vatanın ve milletin birliğini, huzur ve güvenliğini korumak adına tatil, bayram, yılbaşı demeden görev başında bulunan tüm güvenlik güçlerinin yeni yılını kutladığını, Güvenlik güçlerinin soğuk havaya rağmen, vatandaşların huzur ve güvenini sağlamak için görevlerinin başında olduğunu, Gebze’de huzurlu bir yılbaşı için tüm tedbirlerin alındığını ve 24 saat kesintisiz ekiplerin görevlerinin başında olduğunu belirtti. HUZUREVİ SAKİNLERİNİ DE UNUTMADI Ardından Gebze Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutlayan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, yaşlılarla tek tek ilgilendi. Kaymakam Güler, bir süre sohbet ettiği huzurevi sakinlerine her türlü sıkıntılarında yanlarında olacaklarını belirterek yeni yılın sağlık ve mutluluk getirmesini diledi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, yeni yıl ziyaretleri kapsamında Beylikbağı, Eskihisar Karakollarınıo ve uygulama noktalarında görev yapan Emniyet ve Jandarma Komutanlığı personelleri ile Gebze Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, yeni yıl ziyaretlerinin ikincisini Beylikbağı Karakol, Eskihisar Karakol ve uygulama noktalarında görev yapan Emniyet ve Jandarma Komutanlığı Personeline yaparak yeni yıllarını kutladı. İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili ve Jandarma Komutan Vekili Ahmet Aksu’nun da hazır bulunduğu ziyarette Kaymakam Güler “Vatanın ve milletin birliğini, huzur ve güvenliğini korumak adına tatil, bayram, yılbaşı demeden görev başında bulunan tüm güvenlik güçlerinin yeni yılını kutladığını, Güvenlik güçlerinin soğuk havaya rağmen, vatandaşların huzur ve güvenini sağlamak için görevlerinin başında olduğunu, Gebze’de huzurlu bir yılbaşı için tüm tedbirlerin alındığını ve 24 saat kesintisiz ekiplerin görevlerinin başında olduğunu belirtti.

HUZUREVİ SAKİNLERİNİ DE UNUTMADI

Ardından Gebze Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutlayan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, yaşlılarla tek tek ilgilendi. Kaymakam Güler, bir süre sohbet ettiği huzurevi sakinlerine her türlü sıkıntılarında yanlarında olacaklarını belirterek yeni yılın sağlık ve mutluluk getirmesini diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.