Kaymakam Güler Elbizli’de

Gebze 06.10.2019 - 16:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kaymakam Güler Elbizli’de

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında Elbizli Mahallesinde Halk ve Güvenlik toplantısı yapıldı. Vatandaşla Buluşma, Halk toplantıları kapsamında mahalle halkının istek, talep, şikâyet ve önerilerini yerinde dinlemek amacıyla, Kaymakam Mustafa Güler’in katılımlarıyla, Gebze Elbizli Mahallesi Eski Köy Meydanı Çay Bahçesinde toplantı yapıldı. Toplantıya Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat ÇELİK, Gebze İlçe Jandarma Komutan Vekili Muharrem Poyrazoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Celil Demirci, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Vekili Murat Taşdemir, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, İlçe Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara, Mahalle Muhtarı Yaşar Erdoğan ve vatandaşlar katıldı. ÇÖZÜM YOLLARI ARAYACAĞIZ Toplantıda konuşma yapan Kaymakam Güler “Bizler, İlçe Jandarma Komutanım ve Daire Müdürlerimizle birlikte mahallemizin sorunlarını dinlemek için, ayda bir veya iki tane mahallemize ziyarette bulunuyoruz bu ziyaretimizdeki amacımız hem mahallelerimizi gezmek, hem de mahallemizdeki ihtiyaç ve sorunları yerinde görerek tespit etmek. Mahallenin Güvenlik ve asayişini yerinde görmek, sizlerin bizlere anlatacağı bir sorunu varsa, o sorunları dinleyerek çözmek için gayret göstereceğiz çözüm yolları arayacağız. Bazı sorunlar kısa vadede çözebileceğimiz sorunlar olabilir, bazı sorunlarda yatırım programına alınarak orta ve uzun vadede çözeceğimiz sorunlar olabilir. Amacımız Devletin şefkatli elini her tarafa ulaştırmak, birlik ve beraberliğimizi tesis etmek, vatandaşla devletin buluşmasını ve yakınlaşmasını sağlamak. Bizim görevimiz sizlere hizmet etmek devlet olarak hizmetinizde ve daima yanınızdayız. Şimdi sırası ile muhtarımıza ve sizlere söz vereceğim, toplantıda dile getirilen sorunlarınızı yetkililer not alacak çözüme kavuşturulması için, ilgili kurum ve kuruluşlara gönderip takibini yaparak sonucundan yazılı olarak bilgilendirme yapacağız” dedi. TEŞEKKÜR EDERİM Vatandaşla buluşma toplantılarının her ay farklı bir bölgede devam ettirileceğini söyleyen Kaymakam Güler, dile getirilen sorunların çözümü için ilgili kurumlara iletilip takibinin yapılacağını belirtilerek, Devletin 24 saat vatandaşların hizmetinde olduğunu, duyarlılıklarından dolayı katılımcılara teşekkür ederek memnuniyetini ifade etti. Güler, ‘’Sorunlarınızı dinlemek için her zaman hazırım’’ dedi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında Elbizli Mahallesinde Halk ve Güvenlik toplantısı yapıldı. Vatandaşla Buluşma, Halk toplantıları kapsamında mahalle halkının istek, talep, şikâyet ve önerilerini yerinde dinlemek amacıyla, Kaymakam Mustafa Güler’in katılımlarıyla, Gebze Elbizli Mahallesi Eski Köy Meydanı Çay Bahçesinde toplantı yapıldı. Toplantıya Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat ÇELİK, Gebze İlçe Jandarma Komutan Vekili Muharrem Poyrazoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Celil Demirci, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Vekili Murat Taşdemir, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, İlçe Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara, Mahalle Muhtarı Yaşar Erdoğan ve vatandaşlar katıldı.

ÇÖZÜM YOLLARI ARAYACAĞIZ

Toplantıda konuşma yapan Kaymakam Güler “Bizler, İlçe Jandarma Komutanım ve Daire Müdürlerimizle birlikte mahallemizin sorunlarını dinlemek için, ayda bir veya iki tane mahallemize ziyarette bulunuyoruz bu ziyaretimizdeki amacımız hem mahallelerimizi gezmek, hem de mahallemizdeki ihtiyaç ve sorunları yerinde görerek tespit etmek. Mahallenin Güvenlik ve asayişini yerinde görmek, sizlerin bizlere anlatacağı bir sorunu varsa, o sorunları dinleyerek çözmek için gayret göstereceğiz çözüm yolları arayacağız. Bazı sorunlar kısa vadede çözebileceğimiz sorunlar olabilir, bazı sorunlarda yatırım programına alınarak orta ve uzun vadede çözeceğimiz sorunlar olabilir. Amacımız Devletin şefkatli elini her tarafa ulaştırmak, birlik ve beraberliğimizi tesis etmek, vatandaşla devletin buluşmasını ve yakınlaşmasını sağlamak. Bizim görevimiz sizlere hizmet etmek devlet olarak hizmetinizde ve daima yanınızdayız. Şimdi sırası ile muhtarımıza ve sizlere söz vereceğim, toplantıda dile getirilen sorunlarınızı yetkililer not alacak çözüme kavuşturulması için, ilgili kurum ve kuruluşlara gönderip takibini yaparak sonucundan yazılı olarak bilgilendirme yapacağız” dedi.

TEŞEKKÜR EDERİM

Vatandaşla buluşma toplantılarının her ay farklı bir bölgede devam ettirileceğini söyleyen Kaymakam Güler, dile getirilen sorunların çözümü için ilgili kurumlara iletilip takibinin yapılacağını belirtilerek, Devletin 24 saat vatandaşların hizmetinde olduğunu, duyarlılıklarından dolayı katılımcılara teşekkür ederek memnuniyetini ifade etti. Güler, ‘’Sorunlarınızı dinlemek için her zaman hazırım’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.