19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaymakam Güler, “Gururla kutluyoruz!”

Siyaset 29.10.2019 - 10:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kaymakam Güler, “Gururla kutluyoruz!”

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 96'ıncı  yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kaymakam Güler yayımladığı mesajında; Bugün şanlı tarihimizden aldığımız güçle, geleceğe büyük umutlar ve emin adımlarla birlik ve beraberlik içerisinde yürürken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türk Milletinin karakterine ve geleneklerine en uygun idare” olarak ifade ettiği, yüksek ahlaki değerler ve niteliklere dayanan diriliş ve faziletin sembolü Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. Yılını kutlamanın gururunu ve coşkusunu birlikte yaşamaktayız.” CUMHURİYET MİLLETİMİZİN ORTAK ESERİDİR Sözlerini sürdüren Kaymakam Güler, “Milletimizin ortak eseri olan Cumhuriyetimize sahip çıkmak, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışmak, mücadele etmek, gerektiğinde fedakârlıkta bulunmak, hepimizin müşterek vazifesidir. Vatanını en çok sevenin, görevini en iyi yapan kimselerin olduğunu ve tek ihtiyacımızın çalışkan olmak olduğuna inanmamız hafızalarımızdan çıkartmamamız gerektiğine inanıyorum. Bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi, gazilerimizi sonsuz minnet ve saygıyla anıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.  

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 96'ıncı  yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kaymakam Güler yayımladığı mesajında; Bugün şanlı tarihimizden aldığımız güçle, geleceğe büyük umutlar ve emin adımlarla birlik ve beraberlik içerisinde yürürken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türk Milletinin karakterine ve geleneklerine en uygun idare” olarak ifade ettiği, yüksek ahlaki değerler ve niteliklere dayanan diriliş ve faziletin sembolü Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. Yılını kutlamanın gururunu ve coşkusunu birlikte yaşamaktayız.”

CUMHURİYET MİLLETİMİZİN ORTAK ESERİDİR

Sözlerini sürdüren Kaymakam Güler, “Milletimizin ortak eseri olan Cumhuriyetimize sahip çıkmak, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışmak, mücadele etmek, gerektiğinde fedakârlıkta bulunmak, hepimizin müşterek vazifesidir. Vatanını en çok sevenin, görevini en iyi yapan kimselerin olduğunu ve tek ihtiyacımızın çalışkan olmak olduğuna inanmamız hafızalarımızdan çıkartmamamız gerektiğine inanıyorum. Bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi, gazilerimizi sonsuz minnet ve saygıyla anıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.