19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaymakam Güler; “Haklarını Ödeyemeyiz!”

Gebze 26.11.2018 - 09:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kaymakam Güler; “Haklarını Ödeyemeyiz!”

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Gebze’de çelenk sunma töreni ve kutlama programı gerçekleştirildi. Törende konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Öğretmenlerimize ne kadar müteşekkir olsak da haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz.” dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı Bayrak Törenleri Yönergesi ile 26.11.1992 tarih ve 21417 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Öğretmenler Günü Kutlama Yönetmeliği doğrultusunda 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde çelenk sunma töreni ve kutlama programı yapıldı. Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’ndaki Belediye Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen törene; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. BAŞÖĞRETMEN UNVANININ YILDÖNÜMÜ Gerçekleştirilen törende bir konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Cumhuriyetimizin banisi Mustafa Kemal Atatürk’ün 24 Kasım 1928 tarihinde Millet Mektepleri Birliği Başöğretmenliği unvanının verilişinin yıldönümünü ‘Öğretmenler Günü’ olarak kutlamaktayız. Ülkemizin muassır medeniyetler seviyesine ulaşma yolundaki en önemli rolü üstlenen öğretmenlerimiz geçmişten kazandıkları bilgi ve birikimleri çocuklarımıza aşılayarak onların toplumumuza faydalı birer birey olarak yetişmesini sağlamaktadır. EN KUTSAL MESLEK Bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve geleceğe aktarılması noktasında öğretmenlerimiz hayati bir görev üstlenmektedir. ‘Öğretmenler; Cumhuriyet fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister. Yeni nesli bu nitelik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir.’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk öğretmenlerin toplumumuzdaki önemine açıkça vurgu yapmıştır. Geleceğimizi şekillendirirken yaşadığı zorlukları öğrencilerine yansıtmadan, bıkmadan, yorulmadan tüm kutsal değerlerimizi öğrencilerimize aktaran öğretmenler en kutsal mesleklerden birini de ifa etmektedir. HAKLARINI ÖDEYEMEYİZ Öğretmenlerimize ne kadar müteşekkir olsak da haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz.  Bu duygularla başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; görevi başında şehit olarak ebediyete irtihal eden öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum. 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Milli Eğitim camiasına emeğini vererek emekli olmuş öğretmenlerimiz ile ilçemizde ve ülkemizin çeşitli şehirlerinde, en ücra noktalarında görev yapan öğretmenlerimizin bu özel günlerini kutluyor hepsine hayırlı çalışmalar diliyorum.” açıklamasında bulundu. HABER: KÜBRA AKABALI
24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Gebze’de çelenk sunma töreni ve kutlama programı gerçekleştirildi. Törende konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Öğretmenlerimize ne kadar müteşekkir olsak da haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz.” dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı Bayrak Törenleri Yönergesi ile 26.11.1992 tarih ve 21417 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Öğretmenler Günü Kutlama Yönetmeliği doğrultusunda 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde çelenk sunma töreni ve kutlama programı yapıldı. Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’ndaki Belediye Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen törene; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

BAŞÖĞRETMEN UNVANININ YILDÖNÜMÜ

Gerçekleştirilen törende bir konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Cumhuriyetimizin banisi Mustafa Kemal Atatürk’ün 24 Kasım 1928 tarihinde Millet Mektepleri Birliği Başöğretmenliği unvanının verilişinin yıldönümünü ‘Öğretmenler Günü’ olarak kutlamaktayız. Ülkemizin muassır medeniyetler seviyesine ulaşma yolundaki en önemli rolü üstlenen öğretmenlerimiz geçmişten kazandıkları bilgi ve birikimleri çocuklarımıza aşılayarak onların toplumumuza faydalı birer birey olarak yetişmesini sağlamaktadır.

EN KUTSAL MESLEK

Bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve geleceğe aktarılması noktasında öğretmenlerimiz hayati bir görev üstlenmektedir. ‘Öğretmenler; Cumhuriyet fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister. Yeni nesli bu nitelik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir.’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk öğretmenlerin toplumumuzdaki önemine açıkça vurgu yapmıştır. Geleceğimizi şekillendirirken yaşadığı zorlukları öğrencilerine yansıtmadan, bıkmadan, yorulmadan tüm kutsal değerlerimizi öğrencilerimize aktaran öğretmenler en kutsal mesleklerden birini de ifa etmektedir.

HAKLARINI ÖDEYEMEYİZ

Öğretmenlerimize ne kadar müteşekkir olsak da haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz.  Bu duygularla başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; görevi başında şehit olarak ebediyete irtihal eden öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum. 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Milli Eğitim camiasına emeğini vererek emekli olmuş öğretmenlerimiz ile ilçemizde ve ülkemizin çeşitli şehirlerinde, en ücra noktalarında görev yapan öğretmenlerimizin bu özel günlerini kutluyor hepsine hayırlı çalışmalar diliyorum.” açıklamasında bulundu.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.