Kaymakam Güler minikleri yalnız bırakmadı

Gebze 28.09.2020 - 20:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kaymakam Güler minikleri yalnız bırakmadı

Geçtiğimiz yıl her yeni haftaya başka bir okulda öğrencileri ziyaret ederek başlayan Gebze Kaymakamı Güler, korona virüs gölgesinde de öğrencileri ihmal etmiyor. Sorunları yerinde tespit eden Kaymakam Güler, sorunların çözümü için de gerekli birimlere talimat veriyor.  Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan Atatürk İlkokulu’nda düzenlen bayrak törenine katıldı. Geçtiğimiz yıllarda her pazartesi okullarda düzenlenen bayrak törenlerine katılarak öğrencilerin ve öğretmenlerin taleplerini dinleyerek sorunları birinci ağızdan dinleyen Kaymakam Güler ve Doğan, korona virüs sürecinde de geleneksel hale gelen bayrak törenlerini devam ettiriyor. Gebze Atatürk İlkokulu’nda birinci ve anasınıfların bayrak törenine katılan Kaymakam Güler ve Doğan öğrencilere derslerinde başarılar diledi.  BAYRAK TÖRENLERİ DEVAM EDECEK Okulda düzenlenen bayrak töreninde bir konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Korona virüs sürecinde başlayan yüz yüze eğitimde hem okullarımızda alınan tedbirleri görmek hem de öğretmenlerimizi dinleyip eksikliklerimizi gidermek için bayrak törenlerimize devam edeceğiz. Öğrencilerimiz tedbirler kapsamında sosyal mesafeli olarak sınıflara yerleştirildi. Maskelerini de öğretmenlerimizin telkinleri konusunda çıkarmıyorlar” dedi.  SORUNLARI YERİNDE GÖRÜYOR Kaymakam Güler’in ardından konuşan Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Yüz yüze eğitim başlamadan önce okullarımızdaki eksiklerimizi tamamladık. Okullarımızda her türlü korona virüs tedbirlerine uyuluyor. Minik öğrencilerimize öğretmenlerimiz sosyal mesafe ve temizlik konusunda uyarılarda bulunuyor. Öğrencilerimize tedbirler aşılanarak daha güvenli bir eğitim süreci geçiriyoruz” diye konuştu. Törenden sonra sınıflara geçen Kaymakam Güler ve Doğan, öğrenciler ile ilk derse katıldı.  Sınıf ziyaretlerinden sonra öğretmenler odasında öğretmenlerin moral ve motivasyonu açısından ziyaretlerin önemini anlatan Kaymakam Güler öğretmenlerin sorun ve taleplerini dinledi.  Sorunları yerinde görerek, çözüm odaklı hareket edeceklerini söyleyen Kaymakam Güler öğretmenlere teşekkür ederek okuldan ayrıldı.  

Geçtiğimiz yıl her yeni haftaya başka bir okulda öğrencileri ziyaret ederek başlayan Gebze Kaymakamı Güler, korona virüs gölgesinde de öğrencileri ihmal etmiyor. Sorunları yerinde tespit eden Kaymakam Güler, sorunların çözümü için de gerekli birimlere talimat veriyor. 
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan Atatürk İlkokulu’nda düzenlen bayrak törenine katıldı. Geçtiğimiz yıllarda her pazartesi okullarda düzenlenen bayrak törenlerine katılarak öğrencilerin ve öğretmenlerin taleplerini dinleyerek sorunları birinci ağızdan dinleyen Kaymakam Güler ve Doğan, korona virüs sürecinde de geleneksel hale gelen bayrak törenlerini devam ettiriyor. Gebze Atatürk İlkokulu’nda birinci ve anasınıfların bayrak törenine katılan Kaymakam Güler ve Doğan öğrencilere derslerinde başarılar diledi. 
BAYRAK TÖRENLERİ DEVAM EDECEK
Okulda düzenlenen bayrak töreninde bir konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Korona virüs sürecinde başlayan yüz yüze eğitimde hem okullarımızda alınan tedbirleri görmek hem de öğretmenlerimizi dinleyip eksikliklerimizi gidermek için bayrak törenlerimize devam edeceğiz. Öğrencilerimiz tedbirler kapsamında sosyal mesafeli olarak sınıflara yerleştirildi. Maskelerini de öğretmenlerimizin telkinleri konusunda çıkarmıyorlar” dedi. 
SORUNLARI YERİNDE GÖRÜYOR
Kaymakam Güler’in ardından konuşan Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Yüz yüze eğitim başlamadan önce okullarımızdaki eksiklerimizi tamamladık. Okullarımızda her türlü korona virüs tedbirlerine uyuluyor. Minik öğrencilerimize öğretmenlerimiz sosyal mesafe ve temizlik konusunda uyarılarda bulunuyor. Öğrencilerimize tedbirler aşılanarak daha güvenli bir eğitim süreci geçiriyoruz” diye konuştu. Törenden sonra sınıflara geçen Kaymakam Güler ve Doğan, öğrenciler ile ilk derse katıldı.  Sınıf ziyaretlerinden sonra öğretmenler odasında öğretmenlerin moral ve motivasyonu açısından ziyaretlerin önemini anlatan Kaymakam Güler öğretmenlerin sorun ve taleplerini dinledi.  Sorunları yerinde görerek, çözüm odaklı hareket edeceklerini söyleyen Kaymakam Güler öğretmenlere teşekkür ederek okuldan ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.