Kaymakam Güler Öğrencileri Dinledi

Gebze 20.02.2018 - 12:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kaymakam Güler Öğrencileri Dinledi

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu’nda gerçekleşen bayrak törenine katıldı.

Kaymakam Güler’e Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve Gebze Arapçeşme Muhtarı Remzi Kandaz eşlik etti. Gerçekleştirilen ziyarette öğrencilere hitaben konuşan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Sizler bizlerin geleceğisiniz. Okullarda öğrencilerimizi dinleyerek, sizlerin sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyoruz. Okul ziyaretlerimizle sizlerin sorunlarını birebir dinliyoruz. Eğitim olmadan bir ülke kalkınamaz.           PROJELERİ DEĞERLENDİRİYORUZ Bizde Gebzemizi kalkındırmak için öğrencilerimiz dinleyerek, eğitim konusunda projelerimiz değerlendiriyoruz.” dedi. Daha sonra öğretmenler odasına geçerek öğretmenlerle tek tek tanışan Kaymakam Güler ve beraberindeki ekip, öğretmenlerin sorun ve taleplerini dinledi. Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu Müdürü Osman Aydemir okul ile ilgili bilgi verdi ve yapılabilecek çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapıldı. Kaymakam Güler ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Doğan,  okulun diğer bölümlerini gezip öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek okuldan ayrıldılar.      
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu’nda gerçekleşen bayrak törenine katıldı.

Kaymakam Güler’e Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve Gebze Arapçeşme Muhtarı Remzi Kandaz eşlik etti. Gerçekleştirilen ziyarette öğrencilere hitaben konuşan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Sizler bizlerin geleceğisiniz. Okullarda öğrencilerimizi dinleyerek, sizlerin sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyoruz. Okul ziyaretlerimizle sizlerin sorunlarını birebir dinliyoruz. Eğitim olmadan bir ülke kalkınamaz.

 

 

 

 

 

PROJELERİ DEĞERLENDİRİYORUZ

Bizde Gebzemizi kalkındırmak için öğrencilerimiz dinleyerek, eğitim konusunda projelerimiz değerlendiriyoruz.” dedi. Daha sonra öğretmenler odasına geçerek öğretmenlerle tek tek tanışan Kaymakam Güler ve beraberindeki ekip, öğretmenlerin sorun ve taleplerini dinledi. Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu Müdürü Osman Aydemir okul ile ilgili bilgi verdi ve yapılabilecek çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapıldı. Kaymakam Güler ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Doğan,  okulun diğer bölümlerini gezip öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek okuldan ayrıldılar.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.