19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaymakam Güler Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Gebze 21.06.2018 - 12:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kaymakam Güler Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Kredi Yurtlar Kurumu’na giderek öğrencilerle buluştu.

Öğrenci Yurdu’nu ziyaret eden Kaymakam Güler, Yurt Müdürü Resul Kotan’dan öğrenci yurdu hakkında bilgi aldı. Ziyarette yurt binasını gezen ve yurtta kalan öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Güler, öğrencilerin herhangi bir ihtiyacı olduğunda çekinmeden söyleyebileceklerini belirtti. Güler, yurdun en iyi hizmeti vermesi noktasında her zaman yardımcı olacaklarını da söyledi.  Gerçekleştirdiği ziyarette bir konuşma yapan Kaymakam Güler, “Öğrencilerimizin tüm sorunları ile yakından ilgilenmek için gereken hassasiyetimizi gösteriyoruz. TOPLUMA FAYDALI BİREYLER Onların rahat ve güvenli bir yerde kalmasını sağlamak için yurt müdürlüğümüz ile sürekli olarak irtibat halindeyiz ve böyle devam edecek. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin en iyi şartlarda barınmasını sağlamak ve onların topluma faydalı bireyler olarak yetişmesini sağlamak toplum olarak bizler için bir görevdir." dedi. Gebze Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Resul Kotan, Kaymakam Güler’e gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü teşekkür etti.
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Kredi Yurtlar Kurumu’na giderek öğrencilerle buluştu.

Öğrenci Yurdu’nu ziyaret eden Kaymakam Güler, Yurt Müdürü Resul Kotan’dan öğrenci yurdu hakkında bilgi aldı. Ziyarette yurt binasını gezen ve yurtta kalan öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Güler, öğrencilerin herhangi bir ihtiyacı olduğunda çekinmeden söyleyebileceklerini belirtti. Güler, yurdun en iyi hizmeti vermesi noktasında her zaman yardımcı olacaklarını da söyledi.  Gerçekleştirdiği ziyarette bir konuşma yapan Kaymakam Güler, “Öğrencilerimizin tüm sorunları ile yakından ilgilenmek için gereken hassasiyetimizi gösteriyoruz.

TOPLUMA FAYDALI BİREYLER

Onların rahat ve güvenli bir yerde kalmasını sağlamak için yurt müdürlüğümüz ile sürekli olarak irtibat halindeyiz ve böyle devam edecek. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin en iyi şartlarda barınmasını sağlamak ve onların topluma faydalı bireyler olarak yetişmesini sağlamak toplum olarak bizler için bir görevdir." dedi. Gebze Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Resul Kotan, Kaymakam Güler’e gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.