Kaymakam Güler Öğretmenlerle Buluştu

Gebze 01.11.2018 - 14:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kaymakam Güler Öğretmenlerle Buluştu

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, beden eğitimi ve müzik öğretmenleri ile buluştu.

Gebze Öğretmenevi’nde Kaymakam Güler başkanlığında önceki gün gerçekleştirilen toplantıya Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Adnan Aksakal, İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer ve öğretmenler katıldı. Toplantıda konuşan Kaymakam Güler, “Değerli kurum müdürlerimiz, çok değerli öğretmenlerimiz hepinize hayırlı sabahlar diliyorum. En içten duygularımla sizleri saygıyla sevgiyle selamlıyorum. RUH SAĞLIKLARINA DOKUNUN Bu güzel günde sabaha birlikte başlamak ve siz değerli öğretmenlerimizle birlikte ilçemizde yaşayan evlatlarımızın, geleceğimizin mimarı olan çocuklarımızın beden ve ruh sağlıklarını nasıl iyileştirebiliriz, bu konular adına neler yapabileceğimizi konuşmak, tartışmak üzere burada toplandık. Bu hepimizin üzerinde durması gereken çok önemli bir konudur. Bugüne kadar evlatlarımıza vermiş olduğunuz eğitim, destek ve bundan sonrada yapacaklarınız için teşekkür ediyorum. Öğretmenlik mesleği paha biçilemez bir meslek hele de bu mesleği severek isteyerek gönül vererek yapabiliyorsak değeri kat ve kat artmaktadır. Sizin genel bir öğretmenlik mesleği dışında çocuklarımızla birebir iletişimde olmak, onların beden ve ruh sağlığına dokunmak gibi bir özelliğiniz mevcuttur. TOPLANTILARI DAHA SIK YAPACAĞIZ ‘Bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir komutanı, bir komutan bir orduyu, bir ordu bir ülkeyi kurtarır.’ sözünde olduğu gibi bazen yaptığınız faaliyetlerle, çocuklarımızı sokakların tehlikeli yanlarından, sigara bağımlılığı, uyuşturucu ve uçucu madde ve internet bağımlılığından kurtarabileceğiniz onlarında bunun neticesinde iyi yetişerek ülkemize faydalı bireyler haline gelmesini sağlayacak bir mesleğiniz var.  Çünkü onların beden ve ruhlarına dokunabiliyorsunuz. Bir çocuk sürekli olarak ders çalışarak başarılı olabilme şansına sahip olamayabilir. Bedenen ve ruhen zinde olması da başarılı olmasında bir hayli etki göstermektedir. Toplantının ilçemizin eğitim ve öğretimine katkı yapacağını düşündüğümüzden bu tür toplantıları daha sık yapacağımızı belirtmek isterim.” dedi. KÜBRA AKABALI
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, beden eğitimi ve müzik öğretmenleri ile buluştu.

Gebze Öğretmenevi’nde Kaymakam Güler başkanlığında önceki gün gerçekleştirilen toplantıya Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Adnan Aksakal, İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer ve öğretmenler katıldı. Toplantıda konuşan Kaymakam Güler, “Değerli kurum müdürlerimiz, çok değerli öğretmenlerimiz hepinize hayırlı sabahlar diliyorum. En içten duygularımla sizleri saygıyla sevgiyle selamlıyorum.

RUH SAĞLIKLARINA DOKUNUN

Bu güzel günde sabaha birlikte başlamak ve siz değerli öğretmenlerimizle birlikte ilçemizde yaşayan evlatlarımızın, geleceğimizin mimarı olan çocuklarımızın beden ve ruh sağlıklarını nasıl iyileştirebiliriz, bu konular adına neler yapabileceğimizi konuşmak, tartışmak üzere burada toplandık. Bu hepimizin üzerinde durması gereken çok önemli bir konudur. Bugüne kadar evlatlarımıza vermiş olduğunuz eğitim, destek ve bundan sonrada yapacaklarınız için teşekkür ediyorum. Öğretmenlik mesleği paha biçilemez bir meslek hele de bu mesleği severek isteyerek gönül vererek yapabiliyorsak değeri kat ve kat artmaktadır. Sizin genel bir öğretmenlik mesleği dışında çocuklarımızla birebir iletişimde olmak, onların beden ve ruh sağlığına dokunmak gibi bir özelliğiniz mevcuttur.

TOPLANTILARI DAHA SIK YAPACAĞIZ

‘Bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir komutanı, bir komutan bir orduyu, bir ordu bir ülkeyi kurtarır.’ sözünde olduğu gibi bazen yaptığınız faaliyetlerle, çocuklarımızı sokakların tehlikeli yanlarından, sigara bağımlılığı, uyuşturucu ve uçucu madde ve internet bağımlılığından kurtarabileceğiniz onlarında bunun neticesinde iyi yetişerek ülkemize faydalı bireyler haline gelmesini sağlayacak bir mesleğiniz var.  Çünkü onların beden ve ruhlarına dokunabiliyorsunuz. Bir çocuk sürekli olarak ders çalışarak başarılı olabilme şansına sahip olamayabilir. Bedenen ve ruhen zinde olması da başarılı olmasında bir hayli etki göstermektedir. Toplantının ilçemizin eğitim ve öğretimine katkı yapacağını düşündüğümüzden bu tür toplantıları daha sık yapacağımızı belirtmek isterim.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.