Kaymakam Güler Tavşanlı’yı Dinledi

Gebze 27.06.2018 - 09:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kaymakam Güler Tavşanlı’yı Dinledi

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Tavşanlı Mahallesi’nde vatandaşla buluşma toplantısı gerçekleştirerek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Gebze’de bulunan mahallelerinin ihtiyaçlarının tespiti ve sorunların çözümü için vatandaşla buluşma toplantısı bu hafta Tavşanlı Mahallesinde Köy Kıraathanesinde gerçekleşti. Kaymakam Güler’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya Gebze Jandarma Komutanı Haluk Türkoğlu, İlçe Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara,  İlçe Gebze Müftüsü Orhan Örnek, İlçe Sağlık Müdürü Şakir Saldırıcı, ,  İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İpek Çulha, İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Kadriye Yılmaz,  Tavşanlı Mahallesi Muhtarı ve Tavşanlı Mahallesi sakinleri katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Kaymakam Güler tüm vatandaşların tek tek taleplerini, isteklerini, sorunlarını dinledi ve ilgili kurumlara gerekli talimatları vererek sorunları çözüme kavuşturacağını belirtti. Güler, toplantıya katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. HABER: KÜBRA AKABALI
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Tavşanlı Mahallesi’nde vatandaşla buluşma toplantısı gerçekleştirerek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Gebze’de bulunan mahallelerinin ihtiyaçlarının tespiti ve sorunların çözümü için vatandaşla buluşma toplantısı bu hafta Tavşanlı Mahallesinde Köy Kıraathanesinde gerçekleşti. Kaymakam Güler’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya Gebze Jandarma Komutanı Haluk Türkoğlu, İlçe Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara,  İlçe Gebze Müftüsü Orhan Örnek, İlçe Sağlık Müdürü Şakir Saldırıcı, ,  İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İpek Çulha, İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Kadriye Yılmaz,  Tavşanlı Mahallesi Muhtarı ve Tavşanlı Mahallesi sakinleri katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Kaymakam Güler tüm vatandaşların tek tek taleplerini, isteklerini, sorunlarını dinledi ve ilgili kurumlara gerekli talimatları vererek sorunları çözüme kavuşturacağını belirtti. Güler, toplantıya katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.