Kaymakam Güler ve Başkan Köşker Bayrak törenine katıldı

Gebze 28.05.2018 - 11:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kaymakam Güler ve Başkan Köşker Bayrak törenine katıldı

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Mesude İşman Ortaokulu’nun bayrak törenine katıldı, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Mesude İşman Ortaokulu’nun bayrak törenine katıldı, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Bayrak töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener hazır bulundu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker selamlama konuşmasında, “Evet okulların kapanmasına ve yaz tatiline artık az bir zaman kaldı. Önemli olan bu sıralarda geçirdiğimiz zamanları verimli geçirmek. Dersimize iyi çalışacağız ve ayakları üzerinde duran bir nesil olacağız. Bu anlamda sizlere güveniyoruz. Bu ülkenin geleceği sizlersiniz ve bu sebeple çok çalışmalıyız” dedi. SİZLERDEN ÇOK ŞEY BEKLİYORUZ Başkan Köşker’in ardından selamlama konuşması yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Bu vatan, bizler sizlerden çok şey bekliyoruz. Bizler sizlerden çok şey bekliyoruz. Çok çalışmalısınız, çok kitap okumalısınız. Zamanınızı iyi değerlendirmelisiniz. Haybenizi bilgilerle doldurmalı ve güzel işlere imza atmalısınız” dedi. ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERLE SOHBET Konuşmaların ardından bayrak töreni gerçekleşti. Tören sonrası Kaymakam Güler ve Başkan Köşker öğrencilerle sohbet etti ve sınıflarına uğurladı. Öğretmenler odasını ziyaret eden Kaymakam Güler ve Başkan Köşker, burada öğretmenlerle sohbet ederek talep ve önerilerini aldı. Daha sonra sınıfları da ziyaret eden Kaymakam Güler ve Başkan Köşker derslere katıldı, öğrencilerle sohbet etti.
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Mesude İşman Ortaokulu’nun bayrak törenine katıldı, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Mesude İşman Ortaokulu’nun bayrak törenine katıldı, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Bayrak töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener hazır bulundu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker selamlama konuşmasında, “Evet okulların kapanmasına ve yaz tatiline artık az bir zaman kaldı. Önemli olan bu sıralarda geçirdiğimiz zamanları verimli geçirmek. Dersimize iyi çalışacağız ve ayakları üzerinde duran bir nesil olacağız. Bu anlamda sizlere güveniyoruz. Bu ülkenin geleceği sizlersiniz ve bu sebeple çok çalışmalıyız” dedi.

SİZLERDEN ÇOK ŞEY BEKLİYORUZ

Başkan Köşker’in ardından selamlama konuşması yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Bu vatan, bizler sizlerden çok şey bekliyoruz. Bizler sizlerden çok şey bekliyoruz. Çok çalışmalısınız, çok kitap okumalısınız. Zamanınızı iyi değerlendirmelisiniz. Haybenizi bilgilerle doldurmalı ve güzel işlere imza atmalısınız” dedi.

ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERLE SOHBET

Konuşmaların ardından bayrak töreni gerçekleşti. Tören sonrası Kaymakam Güler ve Başkan Köşker öğrencilerle sohbet etti ve sınıflarına uğurladı. Öğretmenler odasını ziyaret eden Kaymakam Güler ve Başkan Köşker, burada öğretmenlerle sohbet ederek talep ve önerilerini aldı. Daha sonra sınıfları da ziyaret eden Kaymakam Güler ve Başkan Köşker derslere katıldı, öğrencilerle sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.