Kaymakam Güler ve Başkan Köşker Öğrencileri Dinliyor

Gebze 16.01.2018 - 11:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kaymakam Güler ve Başkan Köşker Öğrencileri Dinliyor

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan Gebze Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.

Haftada en az bir kez okullara giderek öğrencileri dinleyen Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan okul ziyaretlerini gelenekselleştirdi. Bu haftaki durakları olan Gebze Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrencilerin sorun ve taleplerini dinleyen ekip, öğrencilerle birebir ilgilendi. Öğrencilerle konuşan Kaymakam Güler, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi iyi bir şekilde eğitmenin çok önemlidir. Bilim ve fen bilgileri ile yüksek ahlaki değerler ve fazilet ile yetiştirilmek önemli bir görevdir. GELECEĞİMİZİN TEMİNATISINIZ İmam Hatip gençliğine de bilim ve fen bilgilerinin yanında yüksek ahlaki değer anlamında büyük görevler düşüyor. Üslendiğiniz misyon çok önemli ve herkesin gözünün üzerlerinizde bulunduğunu bunun için çok çalışmanız gerekiyor. Birer ahlak abidesi olmalısınız. Geleceğimizin teminatı olan siz gençlere ve sizleri yetiştiren, sizlere emek veren öğretmenlerimize büyük görevler düşmektedir. Ülkemizi Atatürk’ün bahsettiği muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için çaba sarf etmemiz gerekir.” dedi. EĞİTİM ÇOK ÖNEMLİ Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in ardından Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Köşker, “Kaymakamımız ve ilçe milli eğitim müdürümüzle gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde olumlu dönüşler alıyoruz. Eğitim bizim için çok önemli. Bu hususta öğrencilerimizle birebir görüşüp vakit geçirerek onların talep ve sorunlarını dinliyoruz. Öğrenciler bizleri karşılarında gördüğünde talep ve sorunlarını birebir bize iletiyorlar. Bizde öğrencilerimiz için elimizden geleni yapıyoruz.” diye konuştu. ÖĞRETMENLERİ DE DİNLEDİLER Konuşmaların ardından sınıf ziyaretleri gerçekleştirildi.  Sınıf ziyaretlerinden sonra öğretmenler odasına geçen Kaymakam Güler, Başkan Köşker ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan öğretmenlerle sohbet etti. Kaymakam Güler öğretmenlerin moral ve motivasyonlarını yükseltmek, onların varsa sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için bu ziyaretlerin önemine vurgu yaptı. Kaymakam Güler, Okul Müdürü Ayşegül Turan’dan okul hakkında bilgiler aldı.
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan Gebze Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.

Haftada en az bir kez okullara giderek öğrencileri dinleyen Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan okul ziyaretlerini gelenekselleştirdi. Bu haftaki durakları olan Gebze Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrencilerin sorun ve taleplerini dinleyen ekip, öğrencilerle birebir ilgilendi. Öğrencilerle konuşan Kaymakam Güler, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi iyi bir şekilde eğitmenin çok önemlidir. Bilim ve fen bilgileri ile yüksek ahlaki değerler ve fazilet ile yetiştirilmek önemli bir görevdir.

GELECEĞİMİZİN TEMİNATISINIZ

İmam Hatip gençliğine de bilim ve fen bilgilerinin yanında yüksek ahlaki değer anlamında büyük görevler düşüyor. Üslendiğiniz misyon çok önemli ve herkesin gözünün üzerlerinizde bulunduğunu bunun için çok çalışmanız gerekiyor. Birer ahlak abidesi olmalısınız. Geleceğimizin teminatı olan siz gençlere ve sizleri yetiştiren, sizlere emek veren öğretmenlerimize büyük görevler düşmektedir. Ülkemizi Atatürk’ün bahsettiği muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için çaba sarf etmemiz gerekir.” dedi.

EĞİTİM ÇOK ÖNEMLİ

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in ardından Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Köşker, “Kaymakamımız ve ilçe milli eğitim müdürümüzle gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde olumlu dönüşler alıyoruz. Eğitim bizim için çok önemli. Bu hususta öğrencilerimizle birebir görüşüp vakit geçirerek onların talep ve sorunlarını dinliyoruz. Öğrenciler bizleri karşılarında gördüğünde talep ve sorunlarını birebir bize iletiyorlar. Bizde öğrencilerimiz için elimizden geleni yapıyoruz.” diye konuştu.

ÖĞRETMENLERİ DE DİNLEDİLER

Konuşmaların ardından sınıf ziyaretleri gerçekleştirildi.  Sınıf ziyaretlerinden sonra öğretmenler odasına geçen Kaymakam Güler, Başkan Köşker ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan öğretmenlerle sohbet etti. Kaymakam Güler öğretmenlerin moral ve motivasyonlarını yükseltmek, onların varsa sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için bu ziyaretlerin önemine vurgu yaptı. Kaymakam Güler, Okul Müdürü Ayşegül Turan’dan okul hakkında bilgiler aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.