GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Kaymakam Güler, yaralı Uzman’ı ziyaret etti!

Gebze 20.11.2019 - 09:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kaymakam Güler, yaralı Uzman’ı ziyaret etti!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Yaralı Uzman Erbaş’ı ziyaret etti. Kaymakam Mustafa Güler Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi İran sınırında devriye gezen zırhlı araca bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen roketatarlı saldırıda yaralanan Uzman Erbaş Ramazan Ural’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. İlçe Jandarma Komutanı Vekili Ahmet Aksu’nun da hazır bulunduğu ziyarette Kaymakam Mustafa Güler yaralı Uzman Erbaş Ramazan Ural ile bir süre sohbet ettikten sonra geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi. URAL’IN TEDAVİSİ GEBZE’DE SÜRÜYOR Geçtiğimiz Ekim ayında Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi İran sınırında devriye gezen zırhlı araca bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen roketatarlı saldırıda yaralanan İzmit’li Uzman Erbaş Ramazan Ural, olaydan sonra 25 gün ilk tedavisinin görüldüğü Erzurum Eğitim Araştırma Hastanesinden ilçemizdeki özel bir hastaneye sevk edilerek, tedavisi burada devam ediyor.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Yaralı Uzman Erbaş’ı ziyaret etti. Kaymakam Mustafa Güler Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi İran sınırında devriye gezen zırhlı araca bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen roketatarlı saldırıda yaralanan Uzman Erbaş Ramazan Ural’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. İlçe Jandarma Komutanı Vekili Ahmet Aksu’nun da hazır bulunduğu ziyarette Kaymakam Mustafa Güler yaralı Uzman Erbaş Ramazan Ural ile bir süre sohbet ettikten sonra geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi.

URAL’IN TEDAVİSİ GEBZE’DE SÜRÜYOR

Geçtiğimiz Ekim ayında Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi İran sınırında devriye gezen zırhlı araca bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen roketatarlı saldırıda yaralanan İzmit’li Uzman Erbaş Ramazan Ural, olaydan sonra 25 gün ilk tedavisinin görüldüğü Erzurum Eğitim Araştırma Hastanesinden ilçemizdeki özel bir hastaneye sevk edilerek, tedavisi burada devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.