Kaymakam Güler Yeni Yılı Kutladı

Gebze 31.12.2018 - 10:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kaymakam Güler Yeni Yılı Kutladı

Gebzew Kaymakamı Mustafa Güler yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Kaymakam Güler mesajında, "Sevinçleri ve üzüntüleri millet olarak birlikte paylaştığımız 2018 yılını geride bırakıp; yeni umutlar ile 2019 yılına giriyoruz. Hiç şüphesiz yeni yıl birtakım beklentileri ve ümitleri de beraberinde getirmektedir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak milletimiz ile el ele verip, birlik ve beraberlik içerisinde bütün zorlukları birlikte aşıp geleceğe emin adımlar ile yürüyeceğiz. Geleceğimizin hayal ettiğimiz gibi yüksek ve güçlü olması için bizlere büyük görevler düşmektedir. Aziz Vatanımızın her karışında bir arada yaşayan bireyler olarak birbirimizi daha çok sevmeli, hoşgörülü, daha saygılı, daha anlayışlı ve yardımsever olmalıyız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği kalkınmış çağdaş ve daha demokratik bir Türkiye hedefine ulaşmamız için geçmişimizden ders çıkarmalı daha fazla çalışarak sorumluluklarımızın bilincinde olmalıyız. 2019 yılının milletimize, ülkemize, tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Allah’dan temenni eder, tüm Gebzeli hemşerilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, selam, sevgi ve saygılarımı sunarım." sözlerine yer verdi.
Gebzew Kaymakamı Mustafa Güler yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Kaymakam Güler mesajında, "Sevinçleri ve üzüntüleri millet olarak birlikte paylaştığımız
2018 yılını geride bırakıp; yeni umutlar ile 2019 yılına giriyoruz. Hiç şüphesiz yeni yıl birtakım beklentileri ve ümitleri de beraberinde getirmektedir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak milletimiz ile el ele verip, birlik ve beraberlik içerisinde bütün zorlukları birlikte aşıp geleceğe emin adımlar ile yürüyeceğiz. Geleceğimizin hayal ettiğimiz gibi yüksek ve güçlü olması için bizlere büyük görevler düşmektedir. Aziz Vatanımızın her karışında bir arada yaşayan bireyler olarak birbirimizi daha çok sevmeli, hoşgörülü, daha saygılı, daha anlayışlı ve yardımsever olmalıyız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği kalkınmış
çağdaş ve daha demokratik bir Türkiye hedefine ulaşmamız için geçmişimizden ders çıkarmalı daha fazla çalışarak sorumluluklarımızın bilincinde olmalıyız. 2019 yılının milletimize, ülkemize, tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Allah’dan temenni eder, tüm Gebzeli hemşerilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, selam, sevgi ve saygılarımı sunarım." sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.