Kaymakam Hasan Gözen çocukları yalnız bırakmadı

Eğitim 21.09.2020 - 15:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kaymakam Hasan Gözen çocukları yalnız bırakmadı

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde okula yeni başlayan anasınıfı ve 1. Sınıf çocuklara eşlik etti. Kaymakam Hasan Gözen, pandemi dolayısıyla ara verilen eğitimin yeniden başladığı ilk gün, okula yeni başlayan anasınıfı ve 1. Sınıf öğrencisi çocuklarla beraberdi. Pandemi sürecinin çocukları okullardan koparmaması için güvenli ve huzurlu ortamın oluşturulduğunu dile getirerek açıklamalar yaptı. Kaymakam Gözen “Covid-19 süreci dolayısıyla ara verdiğimiz eğitim-öğretim dönemine bugün itibariyle yeniden başlamış bulunuyoruz. Koronavirüs salgınına karşı tedbirleri son derece hassasiyetle takip edip, uyguladık. Çocuklarımız gönül rahatlığıyla okullarına gelebilecekler. Bugün ise heyecanlı ve başarılar ile sürecek bir eğitim serüvenin ilk gününde miniklerimize eşlik ettik. Çocuklarımızın adaptasyon problemi yaşamamaları için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” diyerek özellikle pandemi sürecinde eğitime olan desteklerini sürdüreceklerini söyledi.

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde okula yeni başlayan anasınıfı ve 1. Sınıf çocuklara eşlik etti.

Kaymakam Hasan Gözen, pandemi dolayısıyla ara verilen eğitimin yeniden başladığı ilk gün, okula yeni başlayan anasınıfı ve 1. Sınıf öğrencisi çocuklarla beraberdi. Pandemi sürecinin çocukları okullardan koparmaması için güvenli ve huzurlu ortamın oluşturulduğunu dile getirerek açıklamalar yaptı. Kaymakam Gözen “Covid-19 süreci dolayısıyla ara verdiğimiz eğitim-öğretim dönemine bugün itibariyle yeniden başlamış bulunuyoruz. Koronavirüs salgınına karşı tedbirleri son derece hassasiyetle takip edip, uyguladık. Çocuklarımız gönül rahatlığıyla okullarına gelebilecekler. Bugün ise heyecanlı ve başarılar ile sürecek bir eğitim serüvenin ilk gününde miniklerimize eşlik ettik. Çocuklarımızın adaptasyon problemi yaşamamaları için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” diyerek özellikle pandemi sürecinde eğitime olan desteklerini sürdüreceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.