19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaymakam Karaman Anaokullarını Gezecek

Darıca 22.11.2017 - 15:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kaymakam Karaman Anaokullarını Gezecek

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman yarın ilçede faaliyet gösteren anaokulu ve kreşleri gezerek incelemelrde bulunacak.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bu haftayı daha çok eğitim kuruluşlarına yönelik ziyaret ve incelemelrle geçirecek olan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, bu çerçevede yarın anaokulları ve kreşleri ziyaret edecek. Yarın saat 12.30'da Mavi Basamak Anaokulu'nu ziyaret edecek olan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman burada minik öğrenciler, kurum çalışanları ve öğretmenlerle sohbet edecek. Minik öğrenciler tarafından hazırlanan bir programıda takip edecek olan Kaymakam Karaman bir sonraki gün ise Deniz Yıldızları Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan programı takip edecek 24 KASIM PROGRAMI BELLİ OLDU 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü cuma günü saat 10.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirecek. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından buradaki program sona erecek. Ardından Darıca Deniz Yıldızları Endüstri Meslek Lisesi Konferans salonunda yine aynı okulun öğrencileri tarafından hazırlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü programı tüm protokolün katılımıyla gerçekleşecek.
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman yarın ilçede faaliyet gösteren anaokulu ve kreşleri gezerek incelemelrde bulunacak.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bu haftayı daha çok eğitim kuruluşlarına yönelik ziyaret ve incelemelrle geçirecek olan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, bu çerçevede yarın anaokulları ve kreşleri ziyaret edecek. Yarın saat 12.30'da Mavi Basamak Anaokulu'nu ziyaret edecek olan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman burada minik öğrenciler, kurum çalışanları ve öğretmenlerle sohbet edecek. Minik öğrenciler tarafından hazırlanan bir programıda takip edecek olan Kaymakam Karaman bir sonraki gün ise Deniz Yıldızları Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan programı takip edecek

24 KASIM PROGRAMI BELLİ OLDU

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü cuma günü saat 10.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirecek. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından buradaki program sona erecek. Ardından Darıca Deniz Yıldızları Endüstri Meslek Lisesi Konferans salonunda yine aynı okulun öğrencileri tarafından hazırlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü programı tüm protokolün katılımıyla gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.