19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaymakam Karaman’dan ‘GÜZEL’ ziyaret

Darıca 07.03.2017 - 14:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kaymakam Karaman’dan ‘GÜZEL’ ziyaret

      Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, bölgemizin önde gelen iş adamlarından ERDAŞ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Güzel’i iş yerinde ziyaret etti. Esnaf ve iş adamları ziyaretlerine devam eden Kaymakam Karaman, Darıca ve Kandıra’da üretim tesisi bulunan ERDAŞ Grup’un Darıca’daki tesislerini ziyaret ederek, Güzel’le bilgi alış verişinde bulundu. Ziyarette Darıca Erzurumlular Dernek Başkanı Sıddık Topal da yer alırken, Kaymakam Karaman ve beraberindeki heyet, ERDAŞ Grup’un üretim tesisini dolaştı. GÜZEL’DEN KARAMAN’A ÖZEL HEDİYE Aynı zamanda Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu Başkanı olan Murat Güzel’le dernek çalışmaları hakkında hasbihal eden Kaymakam Karaman, Başkan Güzel ve yönetiminin dernek çalışmalarında fark yaratacağına inandığını söyledi. Ziyaretin sonunda Güzel, Kaymakam Karaman’a Oltu taşından yapılan özel işlemeli bir tablo hediye etti. Kaymakam Karaman, bu jest sonrasında ERDAŞ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Güzel’e teşekkür etti.              

 

 

 

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, bölgemizin önde gelen iş adamlarından ERDAŞ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Güzel’i iş yerinde ziyaret etti. Esnaf ve iş adamları ziyaretlerine devam eden Kaymakam Karaman, Darıca ve Kandıra’da üretim tesisi bulunan ERDAŞ Grup’un Darıca’daki tesislerini ziyaret ederek, Güzel’le bilgi alış verişinde bulundu. Ziyarette Darıca Erzurumlular Dernek Başkanı Sıddık Topal da yer alırken, Kaymakam Karaman ve beraberindeki heyet, ERDAŞ Grup’un üretim tesisini dolaştı.

GÜZEL’DEN KARAMAN’A ÖZEL HEDİYE

Aynı zamanda Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu Başkanı olan Murat Güzel’le dernek çalışmaları hakkında hasbihal eden Kaymakam Karaman, Başkan Güzel ve yönetiminin dernek çalışmalarında fark yaratacağına inandığını söyledi. Ziyaretin sonunda Güzel, Kaymakam Karaman’a Oltu taşından yapılan özel işlemeli bir tablo hediye etti. Kaymakam Karaman, bu jest sonrasında ERDAŞ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Güzel’e teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.