KAYMAKAM KARAMAN ENGELLİLERİ SEVİNDİRDİ!

Darıca 22.03.2016 - 10:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KAYMAKAM KARAMAN ENGELLİLERİ SEVİNDİRDİ!

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’dan anlamlı hediyeler. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Kocaeli Bir Umut Engelliler Derneği üyesi gençlere giyecek yardımı yaptı.

Kocaeli Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan’ın yaptığı açıklama da “Darıca Kaymakamımız Ömer Karaman daha önce konuştuğumuzda engelli gençlerimize ve minik yavrularımıza verilmek üzere giyecek yardımında bulunacağına dair söz vermişti. Önceki gün kendisiyle tekrar konuşmamız üzerine hediyelerimizi kendisinden teslim aldım. Kendisine Kocaeli Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı olarak çok teşekkür ederim. Engelli gençlerimiz bu hediyeleri görünce çok mutlu ve memnun oldular. Kaymakamımıza her zaman yanımızda olduğu ve bizlere destek verdiği ve bu gibi organizasyonlarda yardımlarını esirgemediği için sonsuz şükranlarımızı sunuyorum” dedi. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ise; her engellinin adına ve ölçülerine göre hazırlanmış kıyafetlerden oluşuyor. Engellilerimiz hayatımızın en önemli parçalarıdır. Devletimiz, her zaman olduğu gibi bundan sonra da engelli insanlarımızın yanında olacaktır.” Dedi. 
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’dan anlamlı hediyeler. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Kocaeli Bir Umut Engelliler Derneği üyesi gençlere giyecek yardımı yaptı.

Kocaeli Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan’ın yaptığı açıklama da “Darıca Kaymakamımız Ömer Karaman daha önce konuştuğumuzda engelli gençlerimize ve minik yavrularımıza verilmek üzere giyecek yardımında bulunacağına dair söz vermişti. Önceki gün kendisiyle tekrar konuşmamız üzerine hediyelerimizi kendisinden teslim aldım. Kendisine Kocaeli Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı olarak çok teşekkür ederim. Engelli gençlerimiz bu hediyeleri görünce çok mutlu ve memnun oldular. Kaymakamımıza her zaman yanımızda olduğu ve bizlere destek verdiği ve bu gibi organizasyonlarda yardımlarını esirgemediği için sonsuz şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ise; her engellinin adına ve ölçülerine göre hazırlanmış kıyafetlerden oluşuyor. Engellilerimiz hayatımızın en önemli parçalarıdır. Devletimiz, her zaman olduğu gibi bundan sonra da engelli insanlarımızın yanında olacaktır.” Dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.