Kaymakam Karaman öyle bir sorunu çözdü ki...

Darıca 08.05.2020 - 14:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kaymakam Karaman öyle bir sorunu çözdü ki...

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, 108 yaşındaki Hanife Teyze’nin en büyük problemi olan kömür ve nakdi yardım talebinin karşılanacağını söyledi. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Yaşlılar Haftası nedeni ile 108 yaşındaki Hanife Teyze’yi ziyaret etti. Bir asırdan fazladır hayatta olan Hanife Teyze’ye sağlıklı günler dileyen Kaymakam Karaman Hanife Teyze’nin sorun ve taleplerini dinledi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un mektubuyla birlikte Hanife Teyze’nin hediyesini veren Kaymakam Karaman, “Anneler günü ve Yaşlılar Haftası sebebi ile bir asırdır hayatta olan Hanife Teyze’yi ziyaret ettik. Rabbim sağlıklı ömürler versin” dedi.  KÖMÜR VE NAKDİ YARDIM Kaymakam Karaman’dan kömür ve nakdi yardım talebinde bulunan Hanife Teyze’nin isteği ise sosyal yardımlaşma ekipleri tarafından not alındı. Kaymakam Karaman Hanife Teyze’nin talebini en kısa zamanda karşılanacağını dile getirdi.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, 108 yaşındaki Hanife Teyze’nin en büyük problemi olan kömür ve nakdi yardım talebinin karşılanacağını söyledi.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Yaşlılar Haftası nedeni ile 108 yaşındaki Hanife Teyze’yi ziyaret etti. Bir asırdan fazladır hayatta olan Hanife Teyze’ye sağlıklı günler dileyen Kaymakam Karaman Hanife Teyze’nin sorun ve taleplerini dinledi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un mektubuyla birlikte Hanife Teyze’nin hediyesini veren Kaymakam Karaman, “Anneler günü ve Yaşlılar Haftası sebebi ile bir asırdır hayatta olan Hanife Teyze’yi ziyaret ettik. Rabbim sağlıklı ömürler versin” dedi.

 KÖMÜR VE NAKDİ YARDIM

Kaymakam Karaman’dan kömür ve nakdi yardım talebinde bulunan Hanife Teyze’nin isteği ise sosyal yardımlaşma ekipleri tarafından not alındı. Kaymakam Karaman Hanife Teyze’nin talebini en kısa zamanda karşılanacağını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.