Kaymakam Karaman Vatandaşları Kutladı

Darıca 24.06.2017 - 21:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kaymakam Karaman Vatandaşları Kutladı

Darıca kaymakamı Ömer Karaman Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Karaman  mesajında şu ifadelere yer verdi: "Toplumumuzdaki yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularının en yoğun yaşandığı, kardeşliğin, dostluğun, barışın, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, Ramazan bayramına ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı, milli ve dini duyguların inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının tüm insanlığa, ülkemize ve ilçemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini dilerim."
Darıca kaymakamı Ömer Karaman Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Karaman  mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Toplumumuzdaki yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularının en yoğun yaşandığı, kardeşliğin, dostluğun, barışın, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, Ramazan bayramına ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı, milli ve dini duyguların inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının tüm insanlığa, ülkemize ve ilçemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini dilerim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.