19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaymakamdan hat-trick şov

Spor 15.04.2016 - 16:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kaymakamdan hat-trick şov

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ın takımı, Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu’nun takımını 5-3 yenerken, Kaymakam Karaman hat-trick yaparak maçın yıldızı oldu.

Darıca protokolünün önceki gün oynanan maçı yine kıran kırana mücadele sahne olurken mücadeleyi Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ın takımı 5-3 yenerek 3’te 3 yaptı. Kaymakam Karaman hat-trick yaparak yıldızlaşırken, alınan galibiyette önemli bir rol oynadı. Darıca protokolünün zevki maçına bu hafta yeni isimler de dahil oldu. Gebze ilçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer ve CHP Darıca ilçe Başkanı Yakup Törk de ilk kez yeşil sahaya çıkan isimler oldular. TATOĞLU ŞANSSIZLIĞINI KIRAMADI Kaymakamlı takım, ilçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu’nun takımını bir kez daha yenerek rakiplerine şans tanımadı. Tatoğlu’nun takımının gelecek hafta takıma yeni bir transfer yapıp yapmayacağı merak konusu. 
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ın takımı, Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu’nun takımını 5-3 yenerken, Kaymakam Karaman hat-trick yaparak maçın yıldızı oldu.

Darıca protokolünün önceki gün oynanan maçı yine kıran kırana mücadele sahne olurken mücadeleyi Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ın takımı 5-3 yenerek 3’te 3 yaptı. Kaymakam Karaman hat-trick yaparak yıldızlaşırken, alınan galibiyette önemli bir rol oynadı. Darıca protokolünün zevki maçına bu hafta yeni isimler de dahil oldu. Gebze ilçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer ve CHP Darıca ilçe Başkanı Yakup Törk de ilk kez yeşil sahaya çıkan isimler oldular.

TATOĞLU ŞANSSIZLIĞINI KIRAMADI

Kaymakamlı takım, ilçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu’nun takımını bir kez daha yenerek rakiplerine şans tanımadı. Tatoğlu’nun takımının gelecek hafta takıma yeni bir transfer yapıp yapmayacağı merak konusu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.