Kaymakamdan Vefa Sosyal Destek grubuna teşekkür

Dilovası 25.07.2020 - 11:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kaymakamdan Vefa Sosyal Destek grubuna teşekkür

Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan başkanlığında kurulan Vefa Sosyal Destek grubuna, Kaymakam Alkan başarı belgesi verdi. Kaymakamlıkta düzenlenen başarı belgesi taktim törenine ilçe protokolü katıldı. Dilovası Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “Kaymakamımız başkanlığında kurulan Vefa Sosyal Destek grubunda; milli eğitim, emniyet, diyanet, sağlık, muhtarlıklar, yazı işleri, STK’lar ile birlikte bugün itibariyle korona virüsü ile mücadelede en başarılı ilçe konumunda olan ilçemizin vefa destek grubunda görev alan milli eğitim müdürlüğümüz çalışanlarına gayret ve emeklerinden dolayı İlçe Kaymakamımız Mustafa Asım Alkan tarafından başarı belgeleri takdim edildi” ifadelerine yer verildi.

Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan başkanlığında kurulan Vefa Sosyal Destek grubuna, Kaymakam Alkan başarı belgesi verdi.

Kaymakamlıkta düzenlenen başarı belgesi taktim törenine ilçe protokolü katıldı. Dilovası Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “Kaymakamımız başkanlığında kurulan Vefa Sosyal Destek grubunda; milli eğitim, emniyet, diyanet, sağlık, muhtarlıklar, yazı işleri, STK’lar ile birlikte bugün itibariyle korona virüsü ile mücadelede en başarılı ilçe konumunda olan ilçemizin vefa destek grubunda görev alan milli eğitim müdürlüğümüz çalışanlarına gayret ve emeklerinden dolayı İlçe Kaymakamımız Mustafa Asım Alkan tarafından başarı belgeleri takdim edildi” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.