19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kayseri saldırısında flaş gelişme!

17.12.2016 - 16:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kayseri saldırısında flaş gelişme!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kayseri'de yaptığı açıklamada saldırı sonrası 7 kişinin gözaltına alındığını, 5 kişinin ise arandığını açıkladı.

Terör saldırısıyla ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Sağlık Bakanı Recep Akdağ olay yerinde inceleme yaptı. İçişleri Bakanı Soylu yaptığı açıklamada, "Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı, teröristin kimliği belli. 5 kişi aranıyor" dedi. "TERÖRİSTİN KİMLİĞİ BELLİ" İçişleri Bakanı Soylu saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Terör bizim kararlılığımızı etkileyemeyecektir. Yapacağımız şehitlerimizi duayla Kuran'la buluşturmaktır. İçimiz yanıyor, kardeşlerimizin şehadete yürümesi milletimizi büyük bir acıyla karşı karşıya bırakıyor. Saldırıda kimliği belli olan 8 şehidimiz var demiştim. Şimdi 12 şehidimiz Adli Tıb'a intikal etmiş durumda. 1 şehidimizde hastanede. 13 şehidimiz var, toplam 56 yaralımız var. 12'si yoğun bakımda, 4'ü ağır. Olayla ilgili tüm soruşturmalar gerçekleştiriliyor. 7 kişi gözaltına alındı, teröristin kimliği belli. 5 kişi aranıyor" dedi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kayseri'de yaptığı açıklamada saldırı sonrası 7 kişinin gözaltına alındığını, 5 kişinin ise arandığını açıkladı.

Terör saldırısıyla ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Sağlık Bakanı Recep Akdağ olay yerinde inceleme yaptı. İçişleri Bakanı Soylu yaptığı açıklamada, "Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı, teröristin kimliği belli. 5 kişi aranıyor" dedi.

"TERÖRİSTİN KİMLİĞİ BELLİ"

İçişleri Bakanı Soylu saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Terör bizim kararlılığımızı etkileyemeyecektir. Yapacağımız şehitlerimizi duayla Kuran'la buluşturmaktır. İçimiz yanıyor, kardeşlerimizin şehadete yürümesi milletimizi büyük bir acıyla karşı karşıya bırakıyor. Saldırıda kimliği belli olan 8 şehidimiz var demiştim. Şimdi 12 şehidimiz Adli Tıb'a intikal etmiş durumda. 1 şehidimizde hastanede. 13 şehidimiz var, toplam 56 yaralımız var. 12'si yoğun bakımda, 4'ü ağır. Olayla ilgili tüm soruşturmalar gerçekleştiriliyor. 7 kişi gözaltına alındı, teröristin kimliği belli. 5 kişi aranıyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.