19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaza Kurşunuyla Yaralandı, Hastanede Öldü

Kocaeli 12.07.2015 - 15:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kaza Kurşunuyla Yaralandı, Hastanede Öldü

Kandıra'da esnaflık yapan ve arkadaşının silahından çıkan kaza kurşunuyla yaralanan kişi tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde esnaflık yapan ve arkadaşının silahından çıkan kaza kurşunuyla yaralanan kişi tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Kandıra Kumcağız plajında bir kafede meydana gelen olayda Samet E. isimli şahıs, iddiaya göre, silahını temizlerken tabanca bir anda ateş almış ve namludan çıkan tek kurşun o sırada yanında bulunan Oğuzhan Kır (32) isimli arkadaşına isabet etmişti. Yaralanan Oğuzhan Kır kanlar içinde yerde kalırken arkadaşını yaralayan Samet E. ise durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla alınan Oğuzhan Kır, Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Kocaeli Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Oğuzhan Kır, burada ameliyata alındı ve daha sonra yoğun bakıma kaldırıldı. 3 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Oğuzhan Kır, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Oğuzhan Kır'ın cenazesi hastane morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek Kandıra Kefken'de toprağa verildi. 
Kandıra'da esnaflık yapan ve arkadaşının silahından çıkan kaza kurşunuyla yaralanan kişi tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde esnaflık yapan ve arkadaşının silahından çıkan kaza kurşunuyla yaralanan kişi tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Kandıra Kumcağız plajında bir kafede meydana gelen olayda Samet E. isimli şahıs, iddiaya göre, silahını temizlerken tabanca bir anda ateş almış ve namludan çıkan tek kurşun o sırada yanında bulunan Oğuzhan Kır (32) isimli arkadaşına isabet etmişti. Yaralanan Oğuzhan Kır kanlar içinde yerde kalırken arkadaşını yaralayan Samet E. ise durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla alınan Oğuzhan Kır, Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Kocaeli Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Oğuzhan Kır, burada ameliyata alındı ve daha sonra yoğun bakıma kaldırıldı. 3 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Oğuzhan Kır, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Oğuzhan Kır'ın cenazesi hastane morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek Kandıra Kefken'de toprağa verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.