19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaza Sonrası Sıkıştığı Yerden Kapı Kesilerek Çıkarılabildi

Gebze 15.04.2017 - 14:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kaza Sonrası Sıkıştığı Yerden Kapı Kesilerek Çıkarılabildi

Gebze'de meydana gelen kazada bir kişi sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Gebze'de meydana gelen kazada bir kişi sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Edinilen bilgiye göre kaza  Gebze İnönü Mahallesi İbrahimağa Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, sağ şeritte ilerleyen Muzaffer G. idarisinde ki 34 SA 6821 plakalı araç, sol tarafa dönmek isterken sol şeritten gelen Veysel G. idaresinde ki 34 AH 0971 plakalı aracı göremeyerek önüne kırdı. Veysel G. yönetiminde ki araç ise duramayarak Muzaffer G. idaresinde ki araca çarptı. Kaza nedeniyle Muzaffer G. aracı içinde sıkıştı. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.İhbar üzerine hemen kaza yerine gelen emniyet ekipleri çevre güvenliği alırken itfaiye ekipleri kaza nedeniyle araçta sıkışan Muzaffer G.'yi kurtarma çalışmalarına başladı. Yaklaşık 20 dakika da sıkışan vatandaşı aracın içerisinden kurtaran itfaiye ekipleri yaralıyı sağlık ekiplerine teslim etti. Kaza nedeniyle yaralanan şahsa ilk müdahale olay yerinde yapıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Muzaffer G. tedavisi yapılmak üzere  Gebze  Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı.Kaza sonrası yaralanan Muzaffer G.'ye ilk müdahale eden  Hamit Kuş, "Ben arkadaşlarla dükkanda otururken dışarıdan kazanın sesini duydum ve dışarı çıktım. Arkadaş baygın bir şekildeydi. Yaka kartından isminin Muzaffer olduğunu öğrendim ve kendine geldiğinde bilincinin açık kalması için sürekli konuşturmaya gayret ettim. Bilgi almaya gayret ettim. Burada ne olduğunu kendisine anlattırdım. Ardından ambulans ve itfaiye geldi. Sıkıştığı yerden çıkartıldı. Çok şükür ciddi bir sağlık problemi yok. Geçmiş olsun diliyorum" dedi.Meydana gelen kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Gebze'de meydana gelen kazada bir kişi sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Gebze'de meydana gelen kazada bir kişi sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza  Gebze İnönü Mahallesi İbrahimağa Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, sağ şeritte ilerleyen Muzaffer G. idarisinde ki 34 SA 6821 plakalı araç, sol tarafa dönmek isterken sol şeritten gelen Veysel G. idaresinde ki 34 AH 0971 plakalı aracı göremeyerek önüne kırdı. Veysel G. yönetiminde ki araç ise duramayarak Muzaffer G. idaresinde ki araca çarptı. Kaza nedeniyle Muzaffer G. aracı içinde sıkıştı. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.İhbar üzerine hemen kaza yerine gelen emniyet ekipleri çevre güvenliği alırken itfaiye ekipleri kaza nedeniyle araçta sıkışan Muzaffer G.'yi kurtarma çalışmalarına başladı. Yaklaşık 20 dakika da sıkışan vatandaşı aracın içerisinden kurtaran itfaiye ekipleri yaralıyı sağlık ekiplerine teslim etti. Kaza nedeniyle yaralanan şahsa ilk müdahale olay yerinde yapıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Muzaffer G. tedavisi yapılmak üzere  Gebze  Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı.Kaza sonrası yaralanan Muzaffer G.'ye ilk müdahale eden  Hamit Kuş, "Ben arkadaşlarla dükkanda otururken dışarıdan kazanın sesini duydum ve dışarı çıktım. Arkadaş baygın bir şekildeydi. Yaka kartından isminin Muzaffer olduğunu öğrendim ve kendine geldiğinde bilincinin açık kalması için sürekli konuşturmaya gayret ettim. Bilgi almaya gayret ettim. Burada ne olduğunu kendisine anlattırdım. Ardından ambulans ve itfaiye geldi. Sıkıştığı yerden çıkartıldı. Çok şükür ciddi bir sağlık problemi yok. Geçmiş olsun diliyorum" dedi.Meydana gelen kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.