19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KAZA...Yaralılar Gebze'de

Gebze 15.04.2017 - 23:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KAZA...Yaralılar Gebze'de

TEM otoyolunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre,  Kocaeli TEM otoyolu  İstanbul istikameti  Orhangazi Köprüsü yol ayrımında içerisinde 3 kişinin bulunduğu kamyonet kontrolden çıkarak A.A. idaresinde 06 FD 0879 dorse plakalı aynı istikamete gitmekte olan tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile sürücü ve yanında yolcu olarak bulunan iki kişi kamyonet içerisinde sıkıştı. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.  İtfaiye ekipleri tarafından araç içerisinde sıkışan kamyonet sürücüsü ve diğer 2 kişi güçlükle çıkarıldı. Ağır yaralı olarak olay yerine gelen ambulans aracı ile  Gebze'deki hastanelere götürüldü.  İstanbul istikametine kapanan yol polis ekiplerinin müdahalesi ile iki şerit açılarak trafik akışı sağlandı. Kaza yapan araçların çekici araçları ile yol üzerinden kaldırılmasından sonra karayolları ekipleri tarafından yol temizliği yapılarak trafik akışı sağlandı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

TEM otoyolunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre,  Kocaeli TEM otoyolu  İstanbul istikameti  Orhangazi Köprüsü yol ayrımında içerisinde 3 kişinin bulunduğu kamyonet kontrolden çıkarak A.A. idaresinde 06 FD 0879 dorse plakalı aynı istikamete gitmekte olan tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile sürücü ve yanında yolcu olarak bulunan iki kişi kamyonet içerisinde sıkıştı. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.  İtfaiye ekipleri tarafından araç içerisinde sıkışan kamyonet sürücüsü ve diğer 2 kişi güçlükle çıkarıldı. Ağır yaralı olarak olay yerine gelen ambulans aracı ile  Gebze'deki hastanelere götürüldü.  İstanbul istikametine kapanan yol polis ekiplerinin müdahalesi ile iki şerit açılarak trafik akışı sağlandı. Kaza yapan araçların çekici araçları ile yol üzerinden kaldırılmasından sonra karayolları ekipleri tarafından yol temizliği yapılarak trafik akışı sağlandı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.