19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kazan da gel Darıca!

Spor 17.10.2020 - 10:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kazan da gel Darıca!

Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ligin 5.haftasında bugün deplasmanda Mardin Fosfat Spor ile karşı karşıya gelecek. Ligde oynadığı 4 maçtan 5 puan çıkaran sarı yeşilliler, iki haftadan sonra kazanarak üst sıralarda kendisine yer bulmak istiyor. Bu sezon oynadığı iki dış sahada maçından 1 puan çıkaran temsilcimiz, ilk deplasman galibiyetine imza atmak adına sahaya çıkacak. MARDİN 3 MAÇ OYNADI Ev sahibi Mardin Fosfat Spor ise bu sezon çıktığı 3 maçtan(1 maçı COVİD-19 nedeniyle ertelendi) 6 puan çıkarmasını bildi. Hafta içi kupa mesaisinde Siirt Özel İdaresi Spor’a kendi evinde 3-0 yenilen Mardin ekibi, telafiyi Darıca G.B karşısında yapmayı hedefleyecek. Mardin 21 Kasım Stadı’nda oynanacak olan mücadele bugün saat 14.00’te başlayacak. Karşılaşmayı Adana bölgesi hakemi Halil Erdoğan yönetecek.

Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ligin 5.haftasında bugün deplasmanda Mardin Fosfat Spor ile karşı karşıya gelecek. Ligde oynadığı 4 maçtan 5 puan çıkaran sarı yeşilliler, iki haftadan sonra kazanarak üst sıralarda kendisine yer bulmak istiyor. Bu sezon oynadığı iki dış sahada maçından 1 puan çıkaran temsilcimiz, ilk deplasman galibiyetine imza atmak adına sahaya çıkacak.

MARDİN 3 MAÇ OYNADI

Ev sahibi Mardin Fosfat Spor ise bu sezon çıktığı 3 maçtan(1 maçı COVİD-19 nedeniyle ertelendi) 6 puan çıkarmasını bildi. Hafta içi kupa mesaisinde Siirt Özel İdaresi Spor’a kendi evinde 3-0 yenilen Mardin ekibi, telafiyi Darıca G.B karşısında yapmayı hedefleyecek. Mardin 21 Kasım Stadı’nda oynanacak olan mücadele bugün saat 14.00’te başlayacak. Karşılaşmayı Adana bölgesi hakemi Halil Erdoğan yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.