19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Kazandıkça özgüvenimiz yükselecek”

Spor 28.09.2018 - 11:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Kazandıkça özgüvenimiz yükselecek”

SPORTİF DİREKTÖR KASAP, İNEGÖL VE K.MARAŞ MAÇLARINI DEĞERLENDİRDİ

Darıca Gençlerbirliği Sportif Direktörü İlter Kasap, kupada tur atlamaktan ziyade, maç kazanma alışkanlıklarını edinmeleri adına memnuniyet verici bir 90 dakika oynadıklarını söyledi. Kazandıkça moral ve özgüvenlerinin yükseleceğini kaydeden Kasap, Pazar günü eski takımı K.Maraşspor ile oynayacakları maça kazanmak için çıkacaklarını söyledi. MARAŞ MAÇI DUYGUSAL OLACAK K.Maraş taraftarıyla aralarında manevi bir bağ olduğunu kaydeden Kasap, ‘’Unutamayacağım zamanlar geçirdiğim K.Maraş elbette benim için özel bir yer. Şahsım adıma duygusal bir maç olacak. Ancak bunu bir kenara koyup profesyonelce düşünmek zorundayız. Maçı kazanma adına elimizden geleni yapacağız. Çünkü kazanmaya ihtiyacımız olan bir müsabaka oynayacağız’’dedi.
SPORTİF DİREKTÖR KASAP, İNEGÖL VE K.MARAŞ MAÇLARINI DEĞERLENDİRDİ

Darıca Gençlerbirliği Sportif Direktörü İlter Kasap, kupada tur atlamaktan ziyade, maç kazanma alışkanlıklarını edinmeleri adına memnuniyet verici bir 90 dakika oynadıklarını söyledi. Kazandıkça moral ve özgüvenlerinin yükseleceğini kaydeden Kasap, Pazar günü eski takımı K.Maraşspor ile oynayacakları maça kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

MARAŞ MAÇI DUYGUSAL OLACAK

K.Maraş taraftarıyla aralarında manevi bir bağ olduğunu kaydeden Kasap, ‘’Unutamayacağım zamanlar geçirdiğim K.Maraş elbette benim için özel bir yer. Şahsım adıma duygusal bir maç olacak. Ancak bunu bir kenara koyup profesyonelce düşünmek zorundayız. Maçı kazanma adına elimizden geleni yapacağız. Çünkü kazanmaya ihtiyacımız olan bir müsabaka oynayacağız’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.