19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘’Kazanıp döneceğiz’’

Spor 14.04.2016 - 10:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘’Kazanıp döneceğiz’’

Darıca G.B’nin kurt hocası Ramazan Silin, Çorum deplasmanından 3 puan alarak taraftarlarına galibiyet hediye edeceklerini söyledi. Silin, ‘’Bu takım Play-Off oynayacak kimsenin bundan şüphesi olmasın’’dedi.

RAMAZAN HOCA ÇORUM’A KAZANMAYA GİDECEKLERİNİ SÖYLEDİ 3'ncü Lig 3'ncü Grup'ta Play-Off mücadelesi veren ve hafta sonunda altı puan özelliği taşıyan maçta Çorum Belediyespor'a konuk olacak Darıca Gençlerbirliği'nde zorlu maçın hazırlıkları sürüyor. Ligin ilk yarısında 3-0 devirdiği rakibini bir kez daha devirmenin planlarını yapan sarı yeşillierde son yapılan antrenmanda futbolcuların hırslı ve istekli olmaları teknik heyeti sevindirdi. Yarın saat 08:30’da kara yoluyla Çorum’a gidecek olan sarı yeşilli kafile, Anitta Otel’de kampa girecek. SİLİN: BU TAKIM PLAY-OFF OYNAYACAK 3 maçlık cezasını tamamlayan ve Çorum Belediyespor karşılaşmasında yeniden takımının başında kulübede yer alacak olan teknik patron Ramazan Silin kritik maç öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. Çorum deplasmanına kazanmak için gideceklerini ve 3 puanı alarak döneceklerini savunan Silin, ‘’Çorum’a yenecek kalite ve güce sahibiz. Planlarımızı 3 puan üzerine yapıyoruz. Oyuncularım bu maçın öneminin farkındalar. Pazar günü kazanarak taraftarlarımıza galibiyet hediyesi vereceğiz. Bu takım Play-Off oynayacak, kimsenin bundan şüphesi olmasın’’diyerek camianın yüreğini su serpecek açıklamalarda bulundu.
Darıca G.B’nin kurt hocası Ramazan Silin, Çorum deplasmanından 3 puan alarak taraftarlarına galibiyet hediye edeceklerini söyledi. Silin, ‘’Bu takım Play-Off oynayacak kimsenin bundan şüphesi olmasın’’dedi.

RAMAZAN HOCA ÇORUM’A KAZANMAYA GİDECEKLERİNİ SÖYLEDİ

3'ncü Lig 3'ncü Grup'ta Play-Off mücadelesi veren ve hafta sonunda altı puan özelliği taşıyan maçta Çorum Belediyespor'a konuk olacak Darıca Gençlerbirliği'nde zorlu maçın hazırlıkları sürüyor. Ligin ilk yarısında 3-0 devirdiği rakibini bir kez daha devirmenin planlarını yapan sarı yeşillierde son yapılan antrenmanda futbolcuların hırslı ve istekli olmaları teknik heyeti sevindirdi. Yarın saat 08:30’da kara yoluyla Çorum’a gidecek olan sarı yeşilli kafile, Anitta Otel’de kampa girecek.

SİLİN: BU TAKIM PLAY-OFF OYNAYACAK

3 maçlık cezasını tamamlayan ve Çorum Belediyespor karşılaşmasında yeniden takımının başında kulübede yer alacak olan teknik patron Ramazan Silin kritik maç öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. Çorum deplasmanına kazanmak için gideceklerini ve 3 puanı alarak döneceklerini savunan Silin, ‘’Çorum’a yenecek kalite ve güce sahibiz. Planlarımızı 3 puan üzerine yapıyoruz. Oyuncularım bu maçın öneminin farkındalar. Pazar günü kazanarak taraftarlarımıza galibiyet hediyesi vereceğiz. Bu takım Play-Off oynayacak, kimsenin bundan şüphesi olmasın’’diyerek camianın yüreğini su serpecek açıklamalarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.