19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kazım Karabekir yine birinci!

Darıca 19.02.2019 - 09:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kazım Karabekir yine birinci!

Kocaeli’nin en kalabalık Mahallesi 39 bin kişinin yaşadığı Darıca Kazım Karabekir Mahallesi oldu. Kocaeli’nin en kalabalık üçüncü ilçesi olan Darıca’da 201 bin 468 kişi yaşıyor. 14 mahallenin bulunduğu Darıca’nın en kalabalık mahallesi Kazım Karabekir Mahallesi oldu. TÜİK’ten alınan bilgiye göre Kocaeli’nin en kalabalık Mahallesi yine Darıca Kazım Karabekir Mahallesi oldu. 14 mahallenin bulunduğu Darıca’nın en kalabalık mahallesi Kazım Karabekir Mahallesi oldu. Bu mahallede 39 bin 380 kişi yaşıyor.  Kazım Karabekir Mahallesi aynı zamanda Kocaeli’nin en kalabalık mahallesi oldu. Darıca’nın ikinci en kalabalık mahallesi ise 27 bin 855 kişinin yaşadığı Osmangazi Mahallesi oldu. Darıca’nın en az nüfusa sahip mahallesi ise bin 162 kişinin yaşadığı Yalı Mahallesi.

Kocaeli’nin en kalabalık Mahallesi 39 bin kişinin yaşadığı Darıca Kazım Karabekir Mahallesi oldu. Kocaeli’nin en kalabalık üçüncü ilçesi olan Darıca’da 201 bin 468 kişi yaşıyor. 14 mahallenin bulunduğu Darıca’nın en kalabalık mahallesi Kazım Karabekir Mahallesi oldu.

TÜİK’ten alınan bilgiye göre Kocaeli’nin en kalabalık Mahallesi yine Darıca Kazım Karabekir Mahallesi oldu. 14 mahallenin bulunduğu Darıca’nın en kalabalık mahallesi Kazım Karabekir Mahallesi oldu. Bu mahallede 39 bin 380 kişi yaşıyor.  Kazım Karabekir Mahallesi aynı zamanda Kocaeli’nin en kalabalık mahallesi oldu. Darıca’nın ikinci en kalabalık mahallesi ise 27 bin 855 kişinin yaşadığı Osmangazi Mahallesi oldu. Darıca’nın en az nüfusa sahip mahallesi ise bin 162 kişinin yaşadığı Yalı Mahallesi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.