GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Keçiler ağaçları yemeye başladı

Darıca 03.07.2020 - 20:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Keçiler ağaçları yemeye başladı

Darıca Piri Reis Mahallesi’nde hayvancılıkla uğraşan vatandaşların küçükbaş hayvanlarını sokağa salması ile keçiler, Darıca Belediyesi tarafından yeni dikilen ağaçları ve çiçekleri yemeye başladı. Darıca Piri Reis Mahallesi’nin bir kısmının hayvancılıkla uğraşarak geçimini sağlıyor. Mahallede hayvancılıkla uğraşan vatandaşlar önceki gün küçükbaş hayvanlarını çimlerde otlaması için ahırlarından dışarı çıkardı. Güneşi ve otları gören keçiler mahalledeki parklara dadandı. Parklarda Darıca Belediyesi tarafından yeni dikilen ağaçları ve çiçekleri yiyen keçiler mahalle sakinlerini çileden çıkardı.  CAYDIRICI İŞLEMLER UYGULANSIN Darıca Belediyesi’nden hayvanlarını dışarı çıkaranlar hakkında caydırıcı işlemler yapılmasını isteyen mahalle sakinleri, “Piri Reis mahallesinde durum bu. Artık çiçek, ağaç, yeşillikler bize göre değil. Hayvanları ahırlarından çıkararak çevreye zarar verenler hakkında belediyemizden caydırıcı cezalar istiyoruz. Yıl olmuş 2020, burası Darıca. Yollarda keçilerle karşı karşıya gelmemek için köşe kapmaca oynuyoruz. Keçiler sadece ağaç ve çiçekleri yemiyor. Mahallede yürüyen çocuklarımızın da üzerine koşuyor. Güvenliğimiz tehlikede. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın Darıca hakkındaki hassasiyetini biliyoruz. Başkanımızdan yardım istiyoruz” dediler.

Darıca Piri Reis Mahallesi’nde hayvancılıkla uğraşan vatandaşların küçükbaş hayvanlarını sokağa salması ile keçiler, Darıca Belediyesi tarafından yeni dikilen ağaçları ve çiçekleri yemeye başladı.
Darıca Piri Reis Mahallesi’nin bir kısmının hayvancılıkla uğraşarak geçimini sağlıyor. Mahallede hayvancılıkla uğraşan vatandaşlar önceki gün küçükbaş hayvanlarını çimlerde otlaması için ahırlarından dışarı çıkardı. Güneşi ve otları gören keçiler mahalledeki parklara dadandı. Parklarda Darıca Belediyesi tarafından yeni dikilen ağaçları ve çiçekleri yiyen keçiler mahalle sakinlerini çileden çıkardı. 


CAYDIRICI İŞLEMLER UYGULANSIN
Darıca Belediyesi’nden hayvanlarını dışarı çıkaranlar hakkında caydırıcı işlemler yapılmasını isteyen mahalle sakinleri, “Piri Reis mahallesinde durum bu. Artık çiçek, ağaç, yeşillikler bize göre değil. Hayvanları ahırlarından çıkararak çevreye zarar verenler hakkında belediyemizden caydırıcı cezalar istiyoruz. Yıl olmuş 2020, burası Darıca. Yollarda keçilerle karşı karşıya gelmemek için köşe kapmaca oynuyoruz. Keçiler sadece ağaç ve çiçekleri yemiyor. Mahallede yürüyen çocuklarımızın da üzerine koşuyor. Güvenliğimiz tehlikede. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın Darıca hakkındaki hassasiyetini biliyoruz. Başkanımızdan yardım istiyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.