KEDFE’den Elazığ’a büyük destek

Gebze 27.01.2020 - 11:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

KEDFE’den Elazığ’a büyük destek

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE), depremzedelerimize kucak açtı. Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra, memleket ayırt etmeksizin toplumun ihtiyaç duyduğu her konuya öncülük eden KEDFE, geçtiğimiz günlerde Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem felaketinde mağdur olan vatandaşlarımıza destek olmaktan geri kalmadı.  Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 kanalında deprem nedeniyle zarar gören vatandaşlar için başlattığı yardım kampanyasına canlı yayına bağlanan KEDFE Başkanı Tekin Dursun, 50 Bin TL nakdi, 100 Bin TL’lik ise gıda ve malzeme desteğinde bulunacaklarını açıkladı. Dursun’un bu önemli desteği, Kocaelili ve Erzurumlular’ı gururlandırırken, Dursun ayrıca Kocaeli Üniversitesi’nde eğitim-öğretim hayatını sürdüren 5 Elazığlı öğrenciye burs vereceklerini açıkladı. DADAŞLAR’DAN GAKKOŞLAR’A YARDIM ELİ Elazığ’daki depreme kayıtsız kalmayan KEDFE’nin, ayrıca “depremzede kardeşlerimiz için 1 battaniye ve 1 ısıtıcı da senden” sloganıyla depremzedelerimiz için kullanılmamış battaniye ve ısıtıcı yardımlarını toplamaya devam ettiği öğrenildi. Erzurumlular’a yapılan çağrıda, yardımların en geç 30 Ocak Perşembe akşamına kadar federasyon binasına ulaştırılması gerektiği duyuruldu.  

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE), depremzedelerimize kucak açtı. Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra, memleket ayırt etmeksizin toplumun ihtiyaç duyduğu her konuya öncülük eden KEDFE, geçtiğimiz günlerde Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem felaketinde mağdur olan vatandaşlarımıza destek olmaktan geri kalmadı.  Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 kanalında deprem nedeniyle zarar gören vatandaşlar için başlattığı yardım kampanyasına canlı yayına bağlanan KEDFE Başkanı Tekin Dursun, 50 Bin TL nakdi, 100 Bin TL’lik ise gıda ve malzeme desteğinde bulunacaklarını açıkladı. Dursun’un bu önemli desteği, Kocaelili ve Erzurumlular’ı gururlandırırken, Dursun ayrıca Kocaeli Üniversitesi’nde eğitim-öğretim hayatını sürdüren 5 Elazığlı öğrenciye burs vereceklerini açıkladı.

DADAŞLAR’DAN GAKKOŞLAR’A YARDIM ELİ

Elazığ’daki depreme kayıtsız kalmayan KEDFE’nin, ayrıca “depremzede kardeşlerimiz için 1 battaniye ve 1 ısıtıcı da senden” sloganıyla depremzedelerimiz için kullanılmamış battaniye ve ısıtıcı yardımlarını toplamaya devam ettiği öğrenildi. Erzurumlular’a yapılan çağrıda, yardımların en geç 30 Ocak Perşembe akşamına kadar federasyon binasına ulaştırılması gerektiği duyuruldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.