19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KEDFE o etkinliği iptal etti!

Kültür-Sanat 02.03.2020 - 18:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

KEDFE o etkinliği iptal etti!

Yaptıkları örnek çalışma ve projelerle her kesimden taktir toplayan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE) Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gerçekleştirmeyi planladığı, ‘Palandöken’den Kartepe’ye Nenehatunlar Buluşması’ programını, İdlib’teki hain saldırıda şehit düşen askerlerimize saygıdan dolayı iptal ettiğini duyurdu. Kadın Kolları Başkanı Ayla İlgün yaptığı açıklamada, “7 Mart Cumartesi günü Adnan Merkez Kültür Merkezi’nde gerçekleştirmeyi planladığımız ‘Palandöken’den Kartepe’ye Nenehatunlar Buluşması’ programını şehitlerimiz nedeniyle iptal etme kararı aldık” ifadelerini kullandı. İLGÜN: TÜRK’ÜN TÜRK’TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR Kadın Kolları Başkanı Başkan İlgün şehitlerimizi anarak şu ifadelere yer verdi: Türk tarihinde cesaretleri ile Dünya’ya “Türk Kadınının“ cesaretini gösteren Nene Hatun ve Kara Fatma’nın torunları olarak, her zaman Ecdadımıza yakışır şekilde davranacağımızın bilincinde olduk.  Ülkemiz için verilen her görevi başımızın üstünde tutarız. Bir kez daha aziz şehitlerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle anıyor, yaralı kahramanlarımıza da acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun. Allah; Vatanımızı, milletimizi şer odaklarından korusun. Ve diyorum ki, Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur.

Yaptıkları örnek çalışma ve projelerle her kesimden taktir toplayan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE) Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gerçekleştirmeyi planladığı, ‘Palandöken’den Kartepe’ye Nenehatunlar Buluşması’ programını, İdlib’teki hain saldırıda şehit düşen askerlerimize saygıdan dolayı iptal ettiğini duyurdu. Kadın Kolları Başkanı Ayla İlgün yaptığı açıklamada, “7 Mart Cumartesi günü Adnan Merkez Kültür Merkezi’nde gerçekleştirmeyi planladığımız ‘Palandöken’den Kartepe’ye Nenehatunlar Buluşması’ programını şehitlerimiz nedeniyle iptal etme kararı aldık” ifadelerini kullandı.

İLGÜN: TÜRK’ÜN TÜRK’TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR

Kadın Kolları Başkanı Başkan İlgün şehitlerimizi anarak şu ifadelere yer verdi: Türk tarihinde cesaretleri ile Dünya’ya “Türk Kadınının“ cesaretini gösteren Nene Hatun ve Kara Fatma’nın torunları olarak, her zaman Ecdadımıza yakışır şekilde davranacağımızın bilincinde olduk.  Ülkemiz için verilen her görevi başımızın üstünde tutarız. Bir kez daha aziz şehitlerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle anıyor, yaralı kahramanlarımıza da acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun. Allah; Vatanımızı, milletimizi şer odaklarından korusun. Ve diyorum ki, Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.