KEDFE pandemi sonrası ilk kez!

Kocaeli 29.06.2020 - 10:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

KEDFE pandemi sonrası ilk kez!

Bölgemizin aktif sivil toplum kuruluşlarının başında gelen Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE), pandemi süreci sonrasında uzun bir aranın ardından ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Koronavirüs salgını sürecinde devletin açıkladığı tavsiye ve tedbirlere harfiyen uyan KEDFE yönetimi, dün yapılan toplantıda da maske ve sosyal mesafe kurallarına dikkat etti. DURSUN: FİKİR ALIŞ VERİŞİNDE BULUNDUK Normalleşme sürecine girilmesinin ardından, gerçekleştirmeyi düşündükleri projeleri masaya yatırarak istişare toplantısı düzenleyen KEDFE’de Başkan Tekin Dursun yaptığı açıklamada, “COVİD-19 salgını nedeniyle uzun süredir ara vermiş olduğumuz toplantılarımıza bugün itibariyle start verdik. Önümüzdeki dönemle ilgili planlamalar yaparak fikir alış verişinde bulunduk. Toplantımızın ve alınan kararların hayırlara vesile olmasını diliyorum”dedi.  

Bölgemizin aktif sivil toplum kuruluşlarının başında gelen Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE), pandemi süreci sonrasında uzun bir aranın ardından ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Koronavirüs salgını sürecinde devletin açıkladığı tavsiye ve tedbirlere harfiyen uyan KEDFE yönetimi, dün yapılan toplantıda da maske ve sosyal mesafe kurallarına dikkat etti.

DURSUN: FİKİR ALIŞ VERİŞİNDE BULUNDUK

Normalleşme sürecine girilmesinin ardından, gerçekleştirmeyi düşündükleri projeleri masaya yatırarak istişare toplantısı düzenleyen KEDFE’de Başkan Tekin Dursun yaptığı açıklamada, “COVİD-19 salgını nedeniyle uzun süredir ara vermiş olduğumuz toplantılarımıza bugün itibariyle start verdik. Önümüzdeki dönemle ilgili planlamalar yaparak fikir alış verişinde bulunduk. Toplantımızın ve alınan kararların hayırlara vesile olmasını diliyorum”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.