Kemer'de denize giren

26.06.2017 - 16:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kemer'de denize giren

Kemer'de denize giren Ukrayna uyruklu turist boğuldu Antalya'nın Kemer ilçesinde denize giren Ukrayna uyruklu turist boğuldu.

Alınan bilgiye göre, eşi ve akrabalarıyla tatil için Kemer'e gelen  Ukrayna uyruklu Tsephan Divrnychuk (58), kaldığı beş yıldızlı otelin sahilinde  denize girdi. Yaklaşık 30 dakika sonra, denizde yüzüstü yatan bir kişinin  görülmesi üzerine otel cankurtaranı duruma müdahale etti. Cankurtaran, Divrnychuk'u denizden çıkardı. Ukraynalı turiste, ilk müdahaleyi Kocaeli'de özel bir hastanede doktor  olan Nazlı Tuncer yaptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri de Ukraynalı turiste  suni teneffüs ve kalp masajı yaptı. Divrnychuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen  kurtarılamadı. Ukraynalı turistin cesedi daha sonra Kemer Devlet Hastanesi morguna  kaldırıldı.  
Kemer'de denize giren Ukrayna uyruklu turist boğuldu Antalya'nın Kemer ilçesinde denize giren Ukrayna uyruklu turist boğuldu.

Alınan bilgiye göre, eşi ve akrabalarıyla tatil için Kemer'e gelen  Ukrayna uyruklu Tsephan Divrnychuk (58), kaldığı beş yıldızlı otelin sahilinde  denize girdi. Yaklaşık 30 dakika sonra, denizde yüzüstü yatan bir kişinin  görülmesi üzerine otel cankurtaranı duruma müdahale etti.

Cankurtaran, Divrnychuk'u denizden çıkardı.

Ukraynalı turiste, ilk müdahaleyi Kocaeli'de özel bir hastanede doktor  olan Nazlı Tuncer yaptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri de Ukraynalı turiste  suni teneffüs ve kalp masajı yaptı. Divrnychuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen  kurtarılamadı.

Ukraynalı turistin cesedi daha sonra Kemer Devlet Hastanesi morguna  kaldırıldı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.