Kendi sahamızda bile doğranıyoruz

Spor 19.02.2019 - 09:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kendi sahamızda bile doğranıyoruz

FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU TURHAN, HAKEM DURSUN’A ÖFKE KUSTU

Gebzespor’un sevilen yöneticisi Mustafa Turhan, Tepecikspor maçının hakemi Yunus Dursun’u topa tuttu. Hakemin kritik hatalar yaparak maçın sonucuna direkt ettiğini dile getiren Turhan, emeklerinin çalındığını söyledi. Gebzespor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Turhan, Büyükçekmece Tepecikspor maçının hakemi Yunus Dursun’a ateş püskürdü. Mardin bölgesi hakemi Dursun’un 1-0’lık yenilgi ile biten kritik müsabakada verdiği tartışmalı kararlarla maçın sonucuna etki ettiğini söyleyen Turhan, “Kendi sahamızda bile hakemler tarafından doğranıyoruz. Yediğimiz gol öncesinde faul ile uzaktan yakından alakası olmayan bir pozisyonda verdiği faul kararı sonrasında kalemizde golü gördük. Bunun yanı sıra taktir haklarının çoğunluğunu rakibimizden yana kullanarak gardımızı düşürdü. Verdiğimiz emeklerin karşılığının bir hakem tarafından elinizden alınması kabul edilir bir durum değil. Fazla diyecek bir şey yok. Yazıklar olsun” diyerek öfkesini bu sözlerle ifade etti.
FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU TURHAN, HAKEM DURSUN’A ÖFKE KUSTU

Gebzespor’un sevilen yöneticisi Mustafa Turhan, Tepecikspor maçının hakemi Yunus Dursun’u topa tuttu. Hakemin kritik hatalar yaparak maçın sonucuna direkt ettiğini dile getiren Turhan, emeklerinin çalındığını söyledi.

Gebzespor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Turhan, Büyükçekmece Tepecikspor maçının hakemi Yunus Dursun’a ateş püskürdü. Mardin bölgesi hakemi Dursun’un 1-0’lık yenilgi ile biten kritik müsabakada verdiği tartışmalı kararlarla maçın sonucuna etki ettiğini söyleyen Turhan, “Kendi sahamızda bile hakemler tarafından doğranıyoruz. Yediğimiz gol öncesinde faul ile uzaktan yakından alakası olmayan bir pozisyonda verdiği faul kararı sonrasında kalemizde golü gördük. Bunun yanı sıra taktir haklarının çoğunluğunu rakibimizden yana kullanarak gardımızı düşürdü. Verdiğimiz emeklerin karşılığının bir hakem tarafından elinizden alınması kabul edilir bir durum değil. Fazla diyecek bir şey yok. Yazıklar olsun” diyerek öfkesini bu sözlerle ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.