“Kendilerini dev aynasında görüyorlar!”

Spor 15.06.2017 - 19:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“Kendilerini dev aynasında görüyorlar!”

BAŞKAN MUSTAFA ÖZTÜRK VERDİ VERİŞTİRDİ:

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, 3.Lig piyasasının her geçen artmasını eleştirerek TFF’ye çağrıda bulundu. Bazı futbolcuların kendilerini dev aynasında gördüğünü belirten Başkan Öztürk, Yaşar Çetin transferinden de bu nedenle vazgeçtiklerini söyledi. Forvet transferi için arayışlarını sürdüren Darıca Gençlerbirliği, Kastamonuspor’un yıldız oyuncusu Yaşar Çetin’nden vazgeçti. Deneyimli oyuncunun Darıca’dan astronomik rakamlar istemesi sebebiyle bu transferden vazgeçen yönetim, Yaşar Çetin defterini kapattı. Konuyla ilgili veryansın eden Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk 3.Lig piyasasıyla ilgili sitemlerde bulunurken, kulüplerin bu durumdan büyük zarar gördüğünü söyledi. FUTBOLCULAR VE MENAJERLERE SİTEM ETTİ 3.Lig’de inanılmaz rakamların döndüğünü belirten Başkan Öztürk, futbolculara ve menajerlere yüklenerek, federasyona çağrıda bulundu. Bir çok futbolcunun kendisini dev aynasında gördüğünü ve oyuncu menajerlerinin de buna çanak tuttuğunu kaydeden Öztürk, Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu duruma el atması gerektiğini söyledi. Federasyonun 3.Lig’de transfer ücretlerine bir kota koyması gerektiğini vurgulayan Öztürk, ‘’TFF bu işe el atmadığı taktirde kulüpler maddi anlamda büyük zarar görür” dedi.
BAŞKAN MUSTAFA ÖZTÜRK VERDİ VERİŞTİRDİ:

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, 3.Lig piyasasının her geçen artmasını eleştirerek TFF’ye çağrıda bulundu. Bazı futbolcuların kendilerini dev aynasında gördüğünü belirten Başkan Öztürk, Yaşar Çetin transferinden de bu nedenle vazgeçtiklerini söyledi.

Forvet transferi için arayışlarını sürdüren Darıca Gençlerbirliği, Kastamonuspor’un yıldız oyuncusu Yaşar Çetin’nden vazgeçti. Deneyimli oyuncunun Darıca’dan astronomik rakamlar istemesi sebebiyle bu transferden vazgeçen yönetim, Yaşar Çetin defterini kapattı. Konuyla ilgili veryansın eden Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk 3.Lig piyasasıyla ilgili sitemlerde bulunurken, kulüplerin bu durumdan büyük zarar gördüğünü söyledi.

FUTBOLCULAR VE MENAJERLERE SİTEM ETTİ

3.Lig’de inanılmaz rakamların döndüğünü belirten Başkan Öztürk, futbolculara ve menajerlere yüklenerek, federasyona çağrıda bulundu. Bir çok futbolcunun kendisini dev aynasında gördüğünü ve oyuncu menajerlerinin de buna çanak tuttuğunu kaydeden Öztürk, Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu duruma el atması gerektiğini söyledi. Federasyonun 3.Lig’de transfer ücretlerine bir kota koyması gerektiğini vurgulayan Öztürk, ‘’TFF bu işe el atmadığı taktirde kulüpler maddi anlamda büyük zarar görür” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.