Kendimizden ayrı görmüyoruz!

Kocaeli 21.12.2016 - 11:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kendimizden ayrı görmüyoruz!

  Anadolu Gençlik Vakfı Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Cebeci, Suriye’de yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. Yapılan son yönetim kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada Suriye’de 2011 yılında başlayan savaşın geçen altı yılda devam ettiğini dile getiren Cebeci, “Biz Suriye’yi kendi topraklarımızdan ayrı görmüyoruz. Kudüs’ü, Mekke’yi, Medine’yi, Bağdat’ı kendi topraklarımızdan ayrı görmediğimiz gibi” dedi. “SIRADA İRAN VAR” Suriye’de olup bitenleri ülkeyi Esad’dan kurtarmak olarak açıklanamayacağını dile getiren Cebeci, “Bu savaş Suriye’yi bölme ve parçalama senaryosunun işletilmesidir. Biz bunu ısrarla söylemeye devam edeceğiz. İstiyoruz ki bu plan bozulsun. Biz biliyoruz ki Suriye parçalandıktan sonra sıra İran ve Türkiye’dedir. Bunun farkında olmak lazım, bunu görmek lazım, bunu anlamak lazım” dedi.  

 

Anadolu Gençlik Vakfı Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Cebeci, Suriye’de yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. Yapılan son yönetim kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada Suriye’de 2011 yılında başlayan savaşın geçen altı yılda devam ettiğini dile getiren Cebeci, “Biz Suriye’yi kendi topraklarımızdan ayrı görmüyoruz. Kudüs’ü, Mekke’yi, Medine’yi, Bağdat’ı kendi topraklarımızdan ayrı görmediğimiz gibi” dedi.

“SIRADA İRAN VAR”

Suriye’de olup bitenleri ülkeyi Esad’dan kurtarmak olarak açıklanamayacağını dile getiren Cebeci, “Bu savaş Suriye’yi bölme ve parçalama senaryosunun işletilmesidir. Biz bunu ısrarla söylemeye devam edeceğiz. İstiyoruz ki bu plan bozulsun. Biz biliyoruz ki Suriye parçalandıktan sonra sıra İran ve Türkiye’dedir. Bunun farkında olmak lazım, bunu görmek lazım, bunu anlamak lazım” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.