19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kendimize Geldik

Gebze 28.06.2017 - 12:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kendimize Geldik

Gebze ve Darıca’da Ramazan Bayramı arifesinde başlayan yoğunluk dün itibari ile normale döndü. Arife günü Yeni ve Eskiçarşı’da araç ve insan yoğunluğu nedeniyle neredeyse trafik durma noktasına gelirken dün sabah ve gün boyu sakinlik hakimdi.

Bayramın haftasonuna denk gelmesi ve uzun süreli bir tatil olmaması nedeniyle Gebzeliler bayram boyunca yakın bölgelerde olmayı tercih etti. 3 gün süren bayram boyunca Ballıkayalar Tabiat Parkı piknikçiler tarafından büyük rağbet gördü. Tabiat parkı girişinden neredeyse Tavşanlı köyüne kadar uzanan araç trafiği 3 gün boyunca sürdü. Aynı yoğunluğun bir benzeri Bayramoğlu’nda yaşandı. Kışın nüfusu 220’e kadar inen Bayramoğlu Ada mevkiinde yazlıkçıların bayramını burada geçirme tercihleri ile nüfus bir anda onbinblere ulaştı. Günü birlik serinlemek üzere Bayramoğlu sahillerini ve havuzlarını tercih eden vatandaşların araç uzunluğu muhtarlık kavşağına kadar ulaştı. YENİÇARŞI TERKEDİLMİŞ GİBİ Arife gününden başlayarak bayram boyunca büyük bir insan sirkülasyonuna evsahipliği yapan Gebze, dün itibari ile adeta terkedilmiş bir kent havasına büründü. Tatilin sona ermesi ve çalışanların mesaiye  başlaması ile özellikle bankaların bulunduğu cadde ve noktalarda yoğunluk olması beklenirken aksine sakin bir görüntü verdi. Gebze’de en çok yaşanan otopark sorunu dahi ilk iş gününde beklenen boyuta ulaşmadı. Bunda en büyük etkenin bayram tatilini kendi insiyatifli ile önümüzdeki haftasonuna kadar bağlayarak Gebze dışında olan iş dünyası olarak değerlendirildi. Haber: Adnan Ayvaz
Gebze ve Darıca’da Ramazan Bayramı arifesinde başlayan yoğunluk dün itibari ile normale döndü. Arife günü Yeni ve Eskiçarşı’da araç ve insan yoğunluğu nedeniyle neredeyse trafik durma noktasına gelirken dün sabah ve gün boyu sakinlik hakimdi.

Bayramın haftasonuna denk gelmesi ve uzun süreli bir tatil olmaması nedeniyle Gebzeliler bayram boyunca yakın bölgelerde olmayı tercih etti. 3 gün süren bayram boyunca Ballıkayalar Tabiat Parkı piknikçiler tarafından büyük rağbet gördü. Tabiat parkı girişinden neredeyse Tavşanlı köyüne kadar uzanan araç trafiği 3 gün boyunca sürdü. Aynı yoğunluğun bir benzeri Bayramoğlu’nda yaşandı. Kışın nüfusu 220’e kadar inen Bayramoğlu Ada mevkiinde yazlıkçıların bayramını burada geçirme tercihleri ile nüfus bir anda onbinblere ulaştı. Günü birlik serinlemek üzere Bayramoğlu sahillerini ve havuzlarını tercih eden vatandaşların araç uzunluğu muhtarlık kavşağına kadar ulaştı.

YENİÇARŞI TERKEDİLMİŞ GİBİ

Arife gününden başlayarak bayram boyunca büyük bir insan sirkülasyonuna evsahipliği yapan Gebze, dün itibari ile adeta terkedilmiş bir kent havasına büründü. Tatilin sona ermesi ve çalışanların mesaiye  başlaması ile özellikle bankaların bulunduğu cadde ve noktalarda yoğunluk olması beklenirken aksine sakin bir görüntü verdi. Gebze’de en çok yaşanan otopark sorunu dahi ilk iş gününde beklenen boyuta ulaşmadı. Bunda en büyük etkenin bayram tatilini kendi insiyatifli ile önümüzdeki haftasonuna kadar bağlayarak Gebze dışında olan iş dünyası olarak değerlendirildi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.