Kendini Ateşe Vererek İntihar Etti

18.03.2016 - 17:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kendini Ateşe Vererek İntihar Etti

Yaşlandığı için iş bulamadığını düşünen ve bu yüzden depresyona giren 31 yaşındaki genç kadın evinde kendini yakarak intihar etti.

Kazakistan'da 31 yaşındaki model İrina Livşun, işsiz olduğu ve depresyona girdiği için kendini ateşe vererek hayatına son verdi. ZİRVEDEN DİBİ GÖRDÜ Daily Mail'in haberine göre, Kazak polisi genç kadının cansız bedenine  Almatıkentindeki evinde ulaştı.  Polis, kadının yanı başında bir benzin bidonu buldu. Arkadaşları, geçmişte oldukça popüler olduğu belirtilen Livşun'un, son dönemde iş bulmakta zorlandığını belirtti. ''BİRÇOK KEZ DİLE GETİRMİŞ'' Polis sözcüsü Saltanat Azirbek, "İrina'nın akrabaları, ayladır işsiz olan genç kadının depresyona girdiğini aktardı. Daha önce de çevresindekilere birçok kez intihar edeceğini söylemiş." dedi. Yerel basın, Livşun'un, artık iş bulmak için çok yaşlı olduğunu düşündüğü gerekçesiyle intihar ettiğini öne sürdü.
Yaşlandığı için iş bulamadığını düşünen ve bu yüzden depresyona giren 31 yaşındaki genç kadın evinde kendini yakarak intihar etti.

Kazakistan'da 31 yaşındaki model İrina Livşun, işsiz olduğu ve depresyona girdiği için kendini ateşe vererek hayatına son verdi.

ZİRVEDEN DİBİ GÖRDÜ

Daily Mail'in haberine göre, Kazak polisi genç kadının cansız bedenine  Almatıkentindeki evinde ulaştı.  Polis, kadının yanı başında bir benzin bidonu buldu. Arkadaşları, geçmişte oldukça popüler olduğu belirtilen Livşun'un, son dönemde iş bulmakta zorlandığını belirtti.


''BİRÇOK KEZ DİLE GETİRMİŞ''

Polis sözcüsü Saltanat Azirbek, "İrina'nın akrabaları, ayladır işsiz olan genç kadının depresyona girdiğini aktardı. Daha önce de çevresindekilere birçok kez intihar edeceğini söylemiş." dedi.

Yerel basın, Livşun'un, artık iş bulmak için çok yaşlı olduğunu düşündüğü gerekçesiyle intihar ettiğini öne sürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.