Kendinize gelin beyler 2-0

Spor 05.11.2018 - 09:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kendinize gelin beyler 2-0

HİDROPAKS GEBZE TAYFUNSPOR, 7.MAÇINDA 4.YENİLGİSİNİ ALDI

Hidropaks Gebze Tayfunspor kan kaybetmeye devam ediyor. Bordo beyazlı temsilcimiz Değirmenderespor’a 2-0 mağlup olurken, ortaya koyduğu silik futbolla hayal kırıklığı yarattı. Gebze’yi Süper Amatör Lig’de temsil eden tek takım olan Hidropaks Gebze Tayfunspor, Gebze’yi üzmeye ve hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. B Grubu’nun 7.haftasında Değirmenderespor’a konuk olan bordo beyazlılar, hiçbir varlık gösteremediği maçta rakibine 2-0 yenilerek 7.maçında 4.yenilgisini aldı. 5 ve 23.dakikalarda kalesinde gördüğü gollerle iki farklı geriye düşen Fatih Yıldız’ın öğrencileri, maça tutunma adına hiçbir reaksiyon göstermeyerek beklentilerin çok altında kaldı. İSTEKSİZ FUTBOL Hidropaks Tayfunsporlu futbolcuların maça konsantre olamadıkları gözlenirken, mücadele gücünden uzak ve isteksiz futbol sergilemeleri büyük üzüntüye yol açtı. Elde ettiği iki galibiyeti de ligin dibinde yer alan Kandıra G.B ve Bekirdere karşısında alan Hidropaks Tayfunspor, bir an önce toparlanarak gelecek hafta deplasmanda oynayacağı Kartepe Belediyespor maçında kötü günleri geride bırakmayı hedefleyecek.
HİDROPAKS GEBZE TAYFUNSPOR, 7.MAÇINDA 4.YENİLGİSİNİ ALDI

Hidropaks Gebze Tayfunspor kan kaybetmeye devam ediyor. Bordo beyazlı temsilcimiz Değirmenderespor’a 2-0 mağlup olurken, ortaya koyduğu silik futbolla hayal kırıklığı yarattı.

Gebze’yi Süper Amatör Lig’de temsil eden tek takım olan Hidropaks Gebze Tayfunspor, Gebze’yi üzmeye ve hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. B Grubu’nun 7.haftasında Değirmenderespor’a konuk olan bordo beyazlılar, hiçbir varlık gösteremediği maçta rakibine 2-0 yenilerek 7.maçında 4.yenilgisini aldı. 5 ve 23.dakikalarda kalesinde gördüğü gollerle iki farklı geriye düşen Fatih Yıldız’ın öğrencileri, maça tutunma adına hiçbir reaksiyon göstermeyerek beklentilerin çok altında kaldı.

İSTEKSİZ FUTBOL

Hidropaks Tayfunsporlu futbolcuların maça konsantre olamadıkları gözlenirken, mücadele gücünden uzak ve isteksiz futbol sergilemeleri büyük üzüntüye yol açtı. Elde ettiği iki galibiyeti de ligin dibinde yer alan Kandıra G.B ve Bekirdere karşısında alan Hidropaks Tayfunspor, bir an önce toparlanarak gelecek hafta deplasmanda oynayacağı Kartepe Belediyespor maçında kötü günleri geride bırakmayı hedefleyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.