KENDİSİNE KÜFREDEN ARKADAŞINI SİLAHLA VURDU

Kocaeli 25.02.2016 - 09:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KENDİSİNE KÜFREDEN ARKADAŞINI SİLAHLA VURDU

Başiskele'de meydana gelen olayda bir kişi kendisine küfrettiğini iddia ettiği arkadaşını silahla vurdu

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Başiskele Damlar Mahallesi'nde Serkan Serin ile Z. S. isimli iki arkadaş arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya çıktı. Alkolün de etkisiyle arkadaşlar arasında tartışma büyüdü ve Z. S. yanında bulunan silahını silahıyla, kendisine küfür ettiğini iddia ettiği arkadaşını arkadaşını bacağından vurdu.   KISKIVRAK YAKALANDI Serin, bacağını sıyıran kurşunla yaralanırken, Z. S. olay yerinden kaçtı. Yaralı Serkan Serin, ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Arkadaşını vuran zanlı kaçarken, ihbarı alan Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Gidebileceği yerler takip altına alınırken, polisleri karşısında gören zanlı kaçmaya başladı. Polis ekiplerince kısa bir kovalamaca sonrası kıskıvrak yakalanan Z. S. ifadesi alınmak üzere Başiskele Polis Merkezine götürüldü. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenilirken, zanlının işlemlerin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
Başiskele'de meydana gelen olayda bir kişi kendisine küfrettiğini iddia ettiği arkadaşını silahla vurdu

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Başiskele Damlar Mahallesi'nde Serkan Serin ile Z. S. isimli iki arkadaş arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya çıktı. Alkolün de etkisiyle arkadaşlar arasında tartışma büyüdü ve Z. S. yanında bulunan silahını silahıyla, kendisine küfür ettiğini iddia ettiği arkadaşını arkadaşını bacağından vurdu.

 

KISKIVRAK YAKALANDI

Serin, bacağını sıyıran kurşunla yaralanırken, Z. S. olay yerinden kaçtı. Yaralı Serkan Serin, ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Arkadaşını vuran zanlı kaçarken, ihbarı alan Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Gidebileceği yerler takip altına alınırken, polisleri karşısında gören zanlı kaçmaya başladı. Polis ekiplerince kısa bir kovalamaca sonrası kıskıvrak yakalanan Z. S. ifadesi alınmak üzere Başiskele Polis Merkezine götürüldü. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenilirken, zanlının işlemlerin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.