Kent genelinde tüm yollar açık

Kocaeli 19.01.2016 - 10:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kent genelinde tüm yollar açık

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle yollara anında müdahale ediyor.

Ulaşım Daire Başkanlığı ekiplerinin yoğun çalışması sonucu köy yolları sürekli açık tutulurken gün itibariye kapalı köy yolu bulunmuyor. Umuttepe, Kartepe, Arızlı ve Kuruçeşme Radar yolları da karla mücadele ekipleri tarafından sürekli açık tutuluyor.   300 PERSONEL 135 ARAÇ Büyükşehir Belediyesi kar yağışı nedeni ile kent genelindeki karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Kentin her bölgesinde gece ve sabah saatlerinde çalışma yapan ekipler, tüm köy yollarının açık kalması için çaba harcadı. Karla mücadele ekipleri yolların kapanmaması için 300 personel ve 135 araçla yoğun bir şekilde hizmet veriyor.   ÇALIŞMA YAPILAN YERLER Yollar bir yandan iş makineleriyle kardan temizlenirken diğer yandan da don ve kayma vakalarının önüne geçmek için tuzlama yapılıyor. Bu kapsamda Gebze;Balçık, Mollafenari, Cumalıköy, Kadıllı, Tepecik-Pelitli,Kandıra; Akçaova, Kocakaymaz, Tatarahmet- Çakmaklı bağlantı yolu, Akçaova-Deliveli bağlantı yolu, Karamürsel; Oluklu ve Kartepe; İfraziye yolları yapılan çalışma sonucu kardan temizlendi. Kent genelinde sürdürülen bu çalışmalar sonucunda kapalı köy yolu bulunmuyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle yollara anında müdahale ediyor.

Ulaşım Daire Başkanlığı ekiplerinin yoğun çalışması sonucu köy yolları sürekli açık tutulurken gün itibariye kapalı köy yolu bulunmuyor. Umuttepe, Kartepe, Arızlı ve Kuruçeşme Radar yolları da karla mücadele ekipleri tarafından sürekli açık tutuluyor.

 

300 PERSONEL 135 ARAÇ

Büyükşehir Belediyesi kar yağışı nedeni ile kent genelindeki karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Kentin her bölgesinde gece ve sabah saatlerinde çalışma yapan ekipler, tüm köy yollarının açık kalması için çaba harcadı. Karla mücadele ekipleri yolların kapanmaması için 300 personel ve 135 araçla yoğun bir şekilde hizmet veriyor.

 

ÇALIŞMA YAPILAN YERLER

Yollar bir yandan iş makineleriyle kardan temizlenirken diğer yandan da don ve kayma vakalarının önüne geçmek için tuzlama yapılıyor. Bu kapsamda Gebze;Balçık, Mollafenari, Cumalıköy, Kadıllı, Tepecik-Pelitli,Kandıra; Akçaova, Kocakaymaz, Tatarahmet- Çakmaklı bağlantı yolu, Akçaova-Deliveli bağlantı yolu, Karamürsel; Oluklu ve Kartepe; İfraziye yolları yapılan çalışma sonucu kardan temizlendi. Kent genelinde sürdürülen bu çalışmalar sonucunda kapalı köy yolu bulunmuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.