KENT-KA 5. Kuruluş Yıldönümünü kutladı

Gebze 15.03.2019 - 10:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

KENT-KA 5. Kuruluş Yıldönümünü kutladı

Sivil toplum kuruluşlarından Kentin Kadınları Platformu (KENT-KA) 5’inci kuruluş yıldönümünü kutladı. Gebze Lamec Otel’deki programa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nermin Tol, Araştırmacı Yazar Müge Uçar, Gebze Kızılay Başkanı Oya Tuncel ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı. ŞENSOY’DAN UÇAR’A SÜRPRİZ Programda 8 MART Dünya Emekçi Kadınlar Gününe özel araştırmacı yazar Müge Uçarın ‘Yaşasın Kadın Hayalleri ve Umutları’ videosu izlendi, günün anlam ve önemine ilişkin yine Uçarın sözleri ve şiirleri okundu, konuşmalar yapıldı. Müge Uçar 'a yapılan sürprizle duygulu anlar yaşandı. Kentin Kadınları (KENT-KA) Platformun başkanı Tuba Şensoy'da konuşmalarında,  "5.Yıl Değerlendirme toplantımızda Araştırmacı-Yazar Müge Uçar'a sürpriz olarak dünya kadınlar günü dolayısıyla ile çekmiş olduğu; samimî bir dayanışma içinde birbirimize kız kardeşiz.. Yaşasın Kadın hayalleri ve umutları videosunu STK Başkanlarımız ve yönetimiz ile birlikte izledik .. 5.yıl değerlendirme toplantımıza KBB Başkan Danışmanı TEMA Vakfı Kocaeli Temsilcisi Nermin Tol'da katılarak yönetimimiz ve STK başkanlarımıza evlat aşkına sıfır atık proje sunumunu gerçekleştirdi. Umutlar yeşeriyor mesajına yürekten inanıyor ve destekliyoruz.” dedi. TEŞEKKÜR ETTİ 5.yıl değerlendirme toplantımıza katılan kadın STK başkanlarımız Kızılay Başkanı Sayın; Oya Tuncel 'e Erzurumlular Federasyonu Kadın Kolları Başkanına, İHH Gebze Temsilciliğine MÜSİAD Temsilcilerine İHL Hanım Komisyon Başkanına Samsunlular Derneği Kadın Kolları Başkanına Samsunlular Yakakent İlçesi Kadın Kolları Başkanına Eğitim Bir-Sen Hanım Komisyon Başkanına TDED Dernek Temsilcilerine KOŞYAZ Platformu Temsilcilerine Emekliler Derneği Temsilcisine Bir Umut Engelliler Derneği Başkanına Gebze Duraklı Köyü Derneği Kadın Kolları Başkanına Ayrı Ayrı Teşekkür Ederiz." dedi

Sivil toplum kuruluşlarından Kentin Kadınları Platformu (KENT-KA) 5’inci kuruluş yıldönümünü kutladı. Gebze Lamec Otel’deki programa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nermin Tol, Araştırmacı Yazar Müge Uçar, Gebze Kızılay Başkanı Oya Tuncel ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

ŞENSOY’DAN UÇAR’A SÜRPRİZ

Programda 8 MART Dünya Emekçi Kadınlar Gününe özel araştırmacı yazar Müge Uçarın ‘Yaşasın Kadın Hayalleri ve Umutları’ videosu izlendi, günün anlam ve önemine ilişkin yine Uçarın sözleri ve şiirleri okundu, konuşmalar yapıldı. Müge Uçar 'a yapılan sürprizle duygulu anlar yaşandı. Kentin Kadınları (KENT-KA) Platformun başkanı Tuba Şensoy'da konuşmalarında,  "5.Yıl Değerlendirme toplantımızda Araştırmacı-Yazar Müge Uçar'a sürpriz olarak dünya kadınlar günü dolayısıyla ile çekmiş olduğu; samimî bir dayanışma içinde birbirimize kız kardeşiz.. Yaşasın Kadın hayalleri ve umutları videosunu STK Başkanlarımız ve yönetimiz ile birlikte izledik .. 5.yıl değerlendirme toplantımıza KBB Başkan Danışmanı TEMA Vakfı Kocaeli Temsilcisi Nermin Tol'da katılarak yönetimimiz ve STK başkanlarımıza evlat aşkına sıfır atık proje sunumunu gerçekleştirdi. Umutlar yeşeriyor mesajına yürekten inanıyor ve destekliyoruz.” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

5.yıl değerlendirme toplantımıza katılan kadın STK başkanlarımız Kızılay Başkanı Sayın; Oya Tuncel 'e Erzurumlular Federasyonu Kadın Kolları Başkanına, İHH Gebze Temsilciliğine MÜSİAD Temsilcilerine İHL Hanım Komisyon Başkanına Samsunlular Derneği Kadın Kolları Başkanına Samsunlular Yakakent İlçesi Kadın Kolları Başkanına Eğitim Bir-Sen Hanım Komisyon Başkanına TDED Dernek Temsilcilerine KOŞYAZ Platformu Temsilcilerine Emekliler Derneği Temsilcisine Bir Umut Engelliler Derneği Başkanına Gebze Duraklı Köyü Derneği Kadın Kolları Başkanına Ayrı Ayrı Teşekkür Ederiz." dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.