KENT ORMANINI KAYAK PİSTİNE ÇEVİRDİLER

Kocaeli 20.02.2015 - 12:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

KENT ORMANINI KAYAK PİSTİNE ÇEVİRDİLER

Bölgemizi Salı gününden beri etkili olan kar, kentin yüksek kesimlerinde yarım metreyi aştı.

 İmkanı olanlar kayak yapmak için kalınlığı 3 metreyi bulan Kartepe’deki kayak pistlerine giderken, imkanı olmayanlar da Kocaeli Üniversitesi Kampüsü’nün de bulunduğu Umuttepe mevkiindeki Kent Ormanı’na giderek, 150 metrelik yokuştan aşağı kızak, naylon leğen ve diğer plastik malzemelerle kayıp eğlenilyor. Yaz aylarında mesire alanı olarak kullanılan Kent Ormanı, etkili kar yağışının ardından okulların da tatil olmasıyla adete kayak merkezine dönüşüyor. Çocuk ve gençlerin yanı sıra büyükler de kızak, naylonlar, kova ve tepsilerle kayarak doyasıya eğleniyor. Kartepe’ye gitmenin maliyetli olduğunu belirterek Kent Ormanı’nı tercih ettiğini söyleyen Kocaeli Üniversitesi Lojistik Bölümü öğrencisi Melike Boztaş, "Kent Ormanı kaldığım yurda çok yakın. Kartepe’ye çıkmamız çok maliyetli olacağı için burada ellerimizde naylon poşetlerle kayarak eğleniyoruz." dedi. Çocuğuyla birlikte geldiğini söyleyen ve kendisinin de çok eğlendiğini belirten Ali Arslan, "Çocuğuma kayak yaptırmak için geldim. Fakat ben de çocuğumla birlikte kayak yaparak doyasıya eğlendim. Sadece çocuklar için eğlence olmuyor buraya gelen bütün yetişkinler de çocukluğuna dönüyor" dedi. 
Bölgemizi Salı gününden beri etkili olan kar, kentin yüksek kesimlerinde yarım metreyi aştı.

 İmkanı olanlar kayak yapmak için kalınlığı 3 metreyi bulan Kartepe’deki kayak pistlerine giderken, imkanı olmayanlar da Kocaeli Üniversitesi Kampüsü’nün de bulunduğu Umuttepe mevkiindeki Kent Ormanı’na giderek, 150 metrelik yokuştan aşağı kızak, naylon leğen ve diğer plastik malzemelerle kayıp eğlenilyor.

Yaz aylarında mesire alanı olarak kullanılan Kent Ormanı, etkili kar yağışının ardından okulların da tatil olmasıyla adete kayak merkezine dönüşüyor. Çocuk ve gençlerin yanı sıra büyükler de kızak, naylonlar, kova ve tepsilerle kayarak doyasıya eğleniyor. Kartepe’ye gitmenin maliyetli olduğunu belirterek Kent Ormanı’nı tercih ettiğini söyleyen Kocaeli Üniversitesi Lojistik Bölümü öğrencisi Melike Boztaş, "Kent Ormanı kaldığım yurda çok yakın. Kartepe’ye çıkmamız çok maliyetli olacağı için burada ellerimizde naylon poşetlerle kayarak eğleniyoruz." dedi.

Çocuğuyla birlikte geldiğini söyleyen ve kendisinin de çok eğlendiğini belirten Ali Arslan, "Çocuğuma kayak yaptırmak için geldim. Fakat ben de çocuğumla birlikte kayak yaparak doyasıya eğlendim. Sadece çocuklar için eğlence olmuyor buraya gelen bütün yetişkinler de çocukluğuna dönüyor" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.