19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kereste fabrikasında korkutan yangın

Gebze 23.03.2016 - 10:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kereste fabrikasında korkutan yangın

Gebze'de bulunan bir kereste fabrikasında çıkan yangın paniğe sebep oldu.

Edinilen bilgiye göre, Gebze Pelitli köyü girişinde bulunan bir kereste fabrikasında yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar hemen jandarma ve itfaiyeye haber verdi. Yangın ihbarı sonrasında olay yerine Gebze ve Çayırova'dan çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri yangını büyümeden kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Öte yandan yangının elektrik panosunun patlaması sonucunda çıktığı öğrenildi. Jandarma ve itfaiye olayla ilgili soruşturma başlattı.
Gebze'de bulunan bir kereste fabrikasında çıkan yangın paniğe sebep oldu.

Edinilen bilgiye göre, Gebze Pelitli köyü girişinde bulunan bir kereste fabrikasında yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar hemen jandarma ve itfaiyeye haber verdi. Yangın ihbarı sonrasında olay yerine Gebze ve Çayırova'dan çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
İhbar üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri yangını büyümeden kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Öte yandan yangının elektrik panosunun patlaması sonucunda çıktığı öğrenildi. Jandarma ve itfaiye olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.