‘Keyf-i Bi Yer’ hizmete girdi

Spor 05.08.2018 - 16:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘Keyf-i Bi Yer’ hizmete girdi

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, yönetim kurulu listesinde yer alan yol arkadaşları Hakan Kalıntaş, Mehmet Çetinkaya ve Çetin İnan ile birlikte künefe dükkanı açtı. ‘Keyf-i Bi Yer’ isimli künefeci, artık Gebzeliler’in damak tadına hitap edecek.

‘Keyf-i Bi Yer’ adlı künefeciyi Gebzeliler’in hizmete sunan KASKF Başkanı Murat Aydın ve iş ortakları, spor camiasındaki başarısını bu kez yeni hizmete sundukları künefeci ile hizmet sektörüne taşıyacaklar. Gebze Hacı Halil Mah. 1209 Sok. No:15/A adresinde hizmete giren ‘Key-i Bi Yer’, şık konsepti, hızlı ve güleryüzlü hizmetiyle kuşkusuz Gebze’de fark yaratacak.       PROTOKOLDEN AÇILIŞA YOĞUN İLGİ Birbirinden farklı künefe çeşitlerinin yanı sıra enfes katmeriyle fark yaratması beklenen Keyf’i Bi Yer’in açılışına bölge protokolü de yoğun ilgi gösterdi. Açılış programına; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti Gebze ilçe Başkanı İrfan Ayar, Darıca Ak Parti ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Merkez Hastanesi Başhekimi Hakan Höbek, KASKF Onursal Başkanı Rafet Kırgız, Gebzespor Başkanı Abbas Sır ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda spor, siyaset ve işadamı katıldı.    
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, yönetim kurulu listesinde yer alan yol arkadaşları Hakan Kalıntaş, Mehmet Çetinkaya ve Çetin İnan ile birlikte künefe dükkanı açtı. ‘Keyf-i Bi Yer’ isimli künefeci, artık Gebzeliler’in damak tadına hitap edecek.

‘Keyf-i Bi Yer’ adlı künefeciyi Gebzeliler’in hizmete sunan KASKF Başkanı Murat Aydın ve iş ortakları, spor camiasındaki başarısını bu kez yeni hizmete sundukları künefeci ile hizmet sektörüne taşıyacaklar. Gebze Hacı Halil Mah. 1209 Sok. No:15/A adresinde hizmete giren ‘Key-i Bi Yer’, şık konsepti, hızlı ve güleryüzlü hizmetiyle kuşkusuz Gebze’de fark yaratacak.

 

 

 

PROTOKOLDEN AÇILIŞA YOĞUN İLGİ

Birbirinden farklı künefe çeşitlerinin yanı sıra enfes katmeriyle fark yaratması beklenen Keyf’i Bi Yer’in açılışına bölge protokolü de yoğun ilgi gösterdi. Açılış programına; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti Gebze ilçe Başkanı İrfan Ayar, Darıca Ak Parti ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Merkez Hastanesi Başhekimi Hakan Höbek, KASKF Onursal Başkanı Rafet Kırgız, Gebzespor Başkanı Abbas Sır ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda spor, siyaset ve işadamı katıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.