‘’Keyif vereceğiz’’

Spor 31.12.2015 - 09:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘’Keyif vereceğiz’’

14 günlük Antalya kampını bugün tamamlayacak olan Darıca G.B’de teknik patron Ramazan Silin umut dolu açıklamalar yaparak, sarı yeşilli taraftarlara keyif veren bir takım izletip Play-Off’a kalacaklarına inandığını söyledi.

Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, bugün sona erecek olan Antalya kampıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 14 günlük süreci en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını belirten Silin, öncelikli olarak takım ruhu ardından da güç ve kondisyona yönelik çalışmalar yaptıklarını, bunda da başarılı olduklarına inandığını söyledi. Kampın meyvalarını sezon içerisinde alacaklarına inandığını vurgulayan Silin, ‘’Tüm futbolcularım iyi niyetli bir şekilde çalıştılar. Yorucu ve ağır bir idman temposu yaptığımızı söyleyebiliriz. Başta taraftarlarımız olmak üzere tüm kamuoyuna keyif veren bir Darıca G.B izlettirmek istiyoruz’’dedi. SİLİN: EN ZORU DEVRE ARASI TRANSFERİ Kampın bugün sona erecek olmasına rağmen halen beklenen transferlerin gerçekleşmemesiyle ilgili açıklama yapan Ramazan Silin, devre arası transfer yapmanın kolay olmadığını, hiçbir takımın iyi oyuncusunu vermek istemediğini belirtti. Fesih bedellerinin transferi yavaşlattığını ve bu yüzden sıkıntı yaşadıklarını söyleyen Silin, ‘’Yönetim kurulumuz takımımıza güç katacak isimleri kadromuza katmak için çalışıyor. Biz mevcut kadromuzla neler yapabiliriz bunun için çalışıyoruz. Amacımız lige iyi bir başlangıç yapıp yolumuza emin adımlarla devam etmek’’ dedi.
14 günlük Antalya kampını bugün tamamlayacak olan Darıca G.B’de teknik patron Ramazan Silin umut dolu açıklamalar yaparak, sarı yeşilli taraftarlara keyif veren bir takım izletip Play-Off’a kalacaklarına inandığını söyledi.

Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, bugün sona erecek olan Antalya kampıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 14 günlük süreci en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını belirten Silin, öncelikli olarak takım ruhu ardından da güç ve kondisyona yönelik çalışmalar yaptıklarını, bunda da başarılı olduklarına inandığını söyledi. Kampın meyvalarını sezon içerisinde alacaklarına inandığını vurgulayan Silin, ‘’Tüm futbolcularım iyi niyetli bir şekilde çalıştılar. Yorucu ve ağır bir idman temposu yaptığımızı söyleyebiliriz. Başta taraftarlarımız olmak üzere tüm kamuoyuna keyif veren bir Darıca G.B izlettirmek istiyoruz’’dedi.

SİLİN: EN ZORU DEVRE ARASI TRANSFERİ

Kampın bugün sona erecek olmasına rağmen halen beklenen transferlerin gerçekleşmemesiyle ilgili açıklama yapan Ramazan Silin, devre arası transfer yapmanın kolay olmadığını, hiçbir takımın iyi oyuncusunu vermek istemediğini belirtti. Fesih bedellerinin transferi yavaşlattığını ve bu yüzden sıkıntı yaşadıklarını söyleyen Silin, ‘’Yönetim kurulumuz takımımıza güç katacak isimleri kadromuza katmak için çalışıyor. Biz mevcut kadromuzla neler yapabiliriz bunun için çalışıyoruz. Amacımız lige iyi bir başlangıç yapıp yolumuza emin adımlarla devam etmek’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.