19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kılıç, “Allah bir daha göstermesin”

Çayırova 18.08.2016 - 10:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kılıç, “Allah bir daha göstermesin”

Ak parti Çayırova ilçe teşkilatı başkan Zafer Kılıç başkanlığında haftalık yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

 İlçede yaşayan vatandaşların istek ve taleplerinin de görüşüldüğü haftalık ilçe yönetim kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan başkan Zafer Kılıç, 15 Temmuz darbe girişiminde  ve 17 Ağustos 1999 yılında meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet diledi. Kılıç, “ülkemiz zor günlerden geçiyor. Öncelikle 15 Temmuz darbe kalkışmasında hayatını kaybeden kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Darbe kalkışmasından bugüne kadar topyekûn demokrasi nöbetlerinde nöbet tutarak bizleri yalnız bırakmaya çok değerli Çayırovalı kardeşlerime de şükranlarımı sunuyorum.” RABBİM O GÜNLERİ BİR DAHA YAŞATMASIN 17 Ağustos 1999 yılında meydana gelen depremle ilgilide açıklamalarda bulunan Kılıç sözlerine şöyle devam etti, “17 Ağustos 1999 yılında meydana gelen depremde resmi kayıtlara göre 19 bin civarında kardeşimizi şehit verdik. Binlerce kardeşimiz yaralandı, yüzlerce kardeşimiz sakat kaldı. Binlerce insanımız evsiz işsiz kaldı. Ülkemizin her bölgesini derinden etkileyen tarihimizin en büyük depremlerinden biri olan 17 Ağustos depreminin sene-i devriyesinde bir kez daha ölen kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyorum. Rabbim bizlere bir daha o günleri yaşatmasın.”    
Ak parti Çayırova ilçe teşkilatı başkan Zafer Kılıç başkanlığında haftalık yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

 İlçede yaşayan vatandaşların istek ve taleplerinin de görüşüldüğü haftalık ilçe yönetim kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan başkan Zafer Kılıç, 15 Temmuz darbe girişiminde  ve 17 Ağustos 1999 yılında meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet diledi.

Kılıç, “ülkemiz zor günlerden geçiyor. Öncelikle 15 Temmuz darbe kalkışmasında hayatını kaybeden kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Darbe kalkışmasından bugüne kadar topyekûn demokrasi nöbetlerinde nöbet tutarak bizleri yalnız bırakmaya çok değerli Çayırovalı kardeşlerime de şükranlarımı sunuyorum.”

RABBİM O GÜNLERİ BİR DAHA YAŞATMASIN

17 Ağustos 1999 yılında meydana gelen depremle ilgilide açıklamalarda bulunan Kılıç sözlerine şöyle devam etti, “17 Ağustos 1999 yılında meydana gelen depremde resmi kayıtlara göre 19 bin civarında kardeşimizi şehit verdik. Binlerce kardeşimiz yaralandı, yüzlerce kardeşimiz sakat kaldı. Binlerce insanımız evsiz işsiz kaldı. Ülkemizin her bölgesini derinden etkileyen tarihimizin en büyük depremlerinden biri olan 17 Ağustos depreminin sene-i devriyesinde bir kez daha ölen kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyorum. Rabbim bizlere bir daha o günleri yaşatmasın.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.