Kılıç, anneleri unutmadı

Gebze 14.05.2017 - 09:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kılıç, anneleri unutmadı

GENÇSİAD Yönetim kurulu başkanı Lokman Kılıç Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında "Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutlarım’" dedi. Mesafında "Dünyadaki en değerli hazinemiz cennet kokulu annelerimizdir’" ifadesini kullanan Başkan Kılıç, şöyle devam etti: "Sevginin, sabrın ve merhametin timsali olan annelerimiz en zor zamanlarda en çok fedakarlığı yapan insandır. ‘'Cennet annelerin ayakları altındadır’' hadisi de dinimizin annelere ne kadar değer verdiğini ortaya koymaktadır. Bizleri dünyaya getiren, bizler için her zorluğu, her sıkıntıyı göğüsleyen annelerimiz hayattaki en iyi yol göstericimizdir."

GENÇSİAD Yönetim kurulu başkanı Lokman Kılıç Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında "Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutlarım’" dedi. Mesafında "Dünyadaki en değerli hazinemiz cennet kokulu annelerimizdir’" ifadesini kullanan Başkan Kılıç, şöyle devam etti:
"Sevginin, sabrın ve merhametin timsali olan annelerimiz en zor zamanlarda en çok fedakarlığı yapan insandır. ‘'Cennet annelerin ayakları altındadır’' hadisi de dinimizin annelere ne kadar değer verdiğini ortaya koymaktadır. Bizleri dünyaya getiren, bizler için her zorluğu, her sıkıntıyı göğüsleyen annelerimiz hayattaki en iyi yol göstericimizdir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.